טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני מקבלת קצבת נכות מלאה מהמל"ל בעקבות אובדן כושר עבודה מלא. ברשותי מסמך המכיל מידע לפיו חברת ביטוח משלמת לי תגמולי אובדן כושר עבודה. במידה והמידע מגיע למל"ל האם יכולות להיות לכך השלכות (שליליות) כלפיי? לדוגמא , האם מל"ל יכולים לפגוע בקצבת הנכות שלי או משהו דומה? תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מהניסיון שלנו ובאופן כללי, ניתן לקבל גם קצבת נכות מהביטוח הלאומי וגם פיצוי בגין אובדן כושר עבודה במקביל. אולם, פיצוי בגין אובדן כושר עבודה, עשוי כן להתקזז, מתוספת תלויים שהנכה מקבל, עבור בן זוגו וילדיו, כתוספת לקצבת הנכות. מומלץ לבחון את הנתונים עם גורם מקצועי, כדי למנוע חובות אפשריים בגין אי קיזוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד