טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, כיום, אני מקבלת קצבת נכות מלאה מהמל"ל. נוצר צורך להגיש החמרת מצב *. בטופס נדרשת הצהרה לגבי הכנסותיי ב-12 החודשים האחרונים. אני מקבלת תגמולי אכ"ע חודשיים מחברת ביטוח. שאלות: 1. האם מומלץ להצהיר על כך? 2. במידה ואצהיר האם זה יכול לפגוע לי בקצבת הנכות? 3. במידה ואצהיר תחת איזה סעיף בטופס זה נכנס: תשלומים מחברת ביטוח או פיצוי עקב נכות? בברכה, ניבר * אני מודעת לכך שהקצבה לא תעלה ואוליי אפילו תרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם את מקבלת נכות מלאה מהביטוח הלאומי, מה מטרת החמרת המצב? כדאי לברר קודם לכן את הנתונים הרפואיים ואת פרטי הזכאות הנוכחיים, כדי למנוע טרחה וכדי להבין מה ניתן להשיג ולאיזו מטרה. בעניין ההכנסות, מניסיוננו, פיצוי בגין אכ"ע מחברת הביטוח, יכול להיות מקוזז מתוספת "תלויים" (תוספת לקצבה עבור בן זוג וילדים מתחת לגיל 18) שמקבל הנכה בחישוב קצבת הנכות, אם אינך מקבלת תוספת זו, לא יהיה קיזוז, אולם כך או כך יש להצהיר על הכנסה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד