טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כותבת גם בשם בעלי. אני, לפני 3 שנים עברתי 3 אירועים מוחיים באותה שנה. לא היתה כל התייחסות. לא מב"ל, ולא ממכבי. לאט לאט אני מתאוששת. אבל, אני זקוקה ליד מלווה, כי אני נופלת כל הזמן, ללא התראה מוקדמת. פעמיים כבר טופלתי במיון. חריץ בראש. בעלי, היה עצמאי כל חייו. שילם ושילם. ב-10 השנים האחרונות, לפני פרישה, עבר 10 ועדות רפואיות, ונקבעו לו %93 נכות. מאז הוא מקבל גימלה בסך 2012 ש"ח מב"ל. לא יותר. לי יש רק 75% נכות. גם הגימלה שלי זהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, האם שניכם בגיל פרישה ומקבלים קצבת זקנה? בגיל פרישה ניתן לבדוק את זכאותם לחוק סיעוד בביטוח הלאומי ובנוסף לכך, זכאותכם להפעלת ביטוח סיעודי בחברת הביטוח, אם ברשותכם. יתכן שמגיע לך לקבל סיעוד, כדאי לבדוק מול הביטוח הלאומי ומול חברת הביטוח. לגבי בעלך, האם משלם מס הכנסה? אחוזי הנכות שנקבעו לו עשויים לפטור אותו מתשלום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד