טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פוטרתי מעבודתי ובהמשך חליתי במחלת עיניים, חרף זאת קבלתי בתק אבטלתי ומחלתי דמי אבטלה מביטוח לאומי. היום ברצוני להגיש תביעה לנכות כללית בגין מחלת העיניים. במידה וכתוצאה מתביעתי הנ"ל ביטוח לאומי יגלה שבזמן ששילם לי דמי אבטלה הייתי חולה ועברתי ניתוח בעיניים וכו', כלומר הייתי למעשה באכ"ע חלקי או מלא האם זה מסכן את דמי האבטלה ששולמו לי? והאם ביטוח לאומי יכול בנסיבות לקצץ או לבטל בגין כך את דמי האבטלה ששילם לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, מניסיוני, ניתן לקבל דמי אבטלה וקצבת נכות בו זמנית, אך יתכן קיזוז. (בדרך כלל דמי אבטלה יקוזזו מתוספת תלויים המגיעה לנכה עבור בן זוג וילדים, בחישוב קצבת הנכות) לידיעתך, בשל משבר הקורונה, הודיע הביטוח הלאומי כי בין ה-1 במרץ 2020 ל-30 ביוני 2021 דמי האבטלה לא יילקחו בחשבון לצורך חישוב התוספת, כלומר, לא יהיה קיזוז בתקופה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד