נכות כללית של ביטוח לאומי 65 משוקלל

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• נכות כללית של ביטוח לאומי 65 משוקלל
    אריאלה זילברמן
    24/05/2022

הגשתי נכות כללית בביטוח לאומי קבעו לי 65 אחוז נכות משוקללת, כאשר אני לא עובדת כיום מעל שנה כאשר רופא תעסוקתי ומשרד הבריאות הוציאו אותי מעבודה, הזמינו אותי לפקידת שיקום, כאשר היא שאלה אותי למה לא הוציאו אותי לפנסיה מוקדמת, או יכולים לשלוח אותי לעבודה... לא הבנתי למה היא חותרת, רק אמרתי לה שאם חשבו שאני יכולה לעבוד במשהו אחר לא היו מוציאים אותי, שאלה אותי על מקומות עבודה שעבדתי, הכנתי פתק עם על הליקויים מהם אני סובלת מסרתי לה, היא אמרה שהיא רק נותנת המלצה חוות דעת, אני חיה כיום מאובדן כושר עבודה של קרן הפנסיה שתבעתי, יש לזה קשר בין זה לביטוח לאומי, השאלה אם בגילי שאני מעל 59 יכולים לשלוח אותי לעבודה או לפסול לי את הנכות, אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 65% נכות וייתכן שאת זכאית לקצבת נכות

שמאי שזירי
    25/05/2022

לקרן הפנסיה ולביטוח הלאומי תנאים שונים לקבלת אובדן כושר עבודה, קצבת נכות. אם כי העובדה שאת מקבלת אובדן כושר עבודה מקרן הפנסיה אומרת משהו לגבי כשירותך לעבוד. לא ברור האם את מקבלת כיום קצבה מהביטוח הלאומי, וכן מה המצב הרפואי והתפקודי, על מנת לערער על ההחלטה ולבחון אפשרויות, מומלץ לראות את התיק הרפואי המלא ולקבל פרטים נוספים. יתכן שאת זכאית לקצבת נכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו