מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- נכות כללית של ביטוח לאומי 65 משוקללאריאלה זילברמן24/05/2022
הגשתי נכות כללית בביטוח לאומי קבעו לי 65 אחוז נכות משוקללת, כאשר אני לא עובדת כיום מעל שנה כאשר רופא תעסוקתי ומשרד הבריאות הוציאו אותי מעבודה, הזמינו אותי לפקידת שיקום, כאשר היא שאלה אותי למה לא הוציאו אותי לפנסיה מוקדמת, או יכולים לשלוח אותי לעבודה... לא הבנתי למה היא חותרת, רק אמרתי לה שאם חשבו שאני יכולה לעבוד במשהו אחר לא היו מוציאים אותי, שאלה אותי על מקומות עבודה שעבדתי, הכנתי פתק עם על הליקויים מהם אני סובלת מסרתי לה, היא אמרה שהיא רק נותנת המלצה חוות דעת, אני חיה כיום מאובדן כושר עבודה של קרן הפנסיה שתבעתי, יש לזה קשר בין זה לביטוח לאומי, השאלה אם בגילי שאני מעל 59 יכולים לשלוח אותי לעבודה או לפסול לי את הנכות, אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
65% נכות וייתכן שאת זכאית לקצבת נכות
שמאי שזירי25/05/2022לקרן הפנסיה ולביטוח הלאומי תנאים שונים לקבלת אובדן כושר עבודה, קצבת נכות. אם כי העובדה שאת מקבלת אובדן כושר עבודה מקרן הפנסיה אומרת משהו לגבי כשירותך לעבוד. לא ברור האם את מקבלת כיום קצבה מהביטוח הלאומי, וכן מה המצב הרפואי והתפקודי, על מנת לערער על ההחלטה ולבחון אפשרויות, מומלץ לראות את התיק הרפואי המלא ולקבל פרטים נוספים. יתכן שאת זכאית לקצבת נכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)