טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, הוחלט על אחוזי נכות ברף הנמוך שלא תואמים את המצב הרפואי האמיתי של המבוטח. ככל ואני רוצה להגיש ערר אזי אני צריכה להיעזר בתקנות של הביטוח לאומי ולרשום בערר שהוחלט בוועדה כך וכך ואני מבקשת על פי המסמכים הרפואיים להוסיף אחוזי נכות לפי התקנות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מהניסיון שלנו, קביעת אחוזי הנכות נעשית על ידי רופאים, את רשאית להגיש ערעור ולפרט על מה את מערערת, את יכולה גם להיעזר בתקנות. אך שימי לב, צריך להיות בעלי ניסיון וידע רפואי על מנת להבין את אופן קביעת אחוזי הנכות. אם את סבורה שלא קיבלת את אחוזי הנכות המגיעים לך, יש לבחון את העניין, לעיין בתיק הרפואי, במסמכים ששלחת, באחוזי הנכות שקיבלת, ורק אז ולאחר היערכות נכונה להגיש ערעור ולהופיע בפני הוועדה בשנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד