מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- נכות כללית ואי כושרמאמנת כושר04/07/2022
שלום רב
אני מאמנת כושר במקצועי כמה שנים
קיבלתי לאחורנה אחוזי נכות 54 אחוז
הרופא רשם שאני יכולה לעבוד בעבודה קלה בלבד במשרה מלאה
אני מאמנת עצמאית בעבר סרטן וכיום הגבלה בידיים בצוואר וברגל בגלל סרטן ופיברומיאלגיה
לא המליצו על אי כושר עבודה אבל מה עושים שיש מגבלה בלעבוד במקצוע היחיד שיש לי?
אודה להכוונה
מאמנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אובדן כושר עבודה
שמאי שזירי04/07/2022משאלתך עולה שנקבעו אחוזי נכות, אך לא נקבע שאיבדת מכושרך להשתכר, ולכן ניתן להניח שאינך מקבלת קצבת נכות.
מצד אחד, את מציינת שהמגבלה היא דווקא לעבודתך כמאמנת, מצד שני, רופא המליץ על עבודה קלה בלבד, כך שללא ספק אפשרויות העבודה מצומצמות.
חשוב להבין, בביטוח הלאומי בדיקת הכושר לעבוד היא בדרך כלל לכל עבודה, ולאו דווקא לעבודה הספציפית במקצוע שלך, במיוחד כאשר מדובר בגיל צעיר, וביכולת לעבור תהליך שיקום מקצועי ולרכוש מקצוע נוסף. (אגב, קביעה של 20% נכות ומעלה מאפשרת לעבור תהליך של שיקום מקצועי על ידי הביטוח הלאומי)
א. מהניסיון שלנו ניתן לערער על החלטת הביטוח הלאומי ולהצליח לקבל קצבה. ב. האם בנוסף, יש ברשותך ביטוח אובדן כושר עבודה? או קרן פנסיה פעילה? כדאי לשקול להגיש תביעות גם שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)