ערר אי כושר בנכות כללית בשאלה משפטית בפעם השנייה

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• ערר אי כושר בנכות כללית בשאלה משפטית בפעם השנייה
    אריאלה זילברמן
    20/03/2023

פקידת שיקום קבעה לי 65 אי כושר, המכות הרפואית 67 אחוז כאשר הועדה של אי כושר קבעו לי 50 אחוז ותביעתי נדחתה, ערערתי בביה"ד הוחלט להעביר את התיק לאותה ועדה שתבדוק בכל סעיף וסעיף, הייתי בועדה כאשר הפעם קבעו לי 65 אחוז שמזכה בקיצבה רק כשכתבו לי שאני יכולה לעבוד חצי משרה פקידה מוקדונית בחניון, שאני מעל 60 כאשר הוציאו אותי מעבודה של שנים בשל תחלואה גם משרד הבריאות וגם רופא תעסוקתי, האם אני יכולה לערער בפעם השניה לבית הדין ולבקש הרכב חדש לא אותו הרכב שהיה ומה הסיכוי שלא יורידו לי מהאי כושר שאת האמת כבר כשלוש שנים אני מחוץ למעגל העבודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערעור על אי כושר

שמאי שזירי
    23/04/2023

לצערנו, קביעת אי הכושר על ידי הביטוח הלאומי לא תמיד משקפת את היכולת התפקודית של החולה. ככל שמצבך הרפואי מציב אותך במצב של אובדן כושר עבודה מלא לעבודה סבירה, אנו ממליצים לך, מהניסיון שלנו, לבחון אפשרות להגיש בקשה לבדיקה מחדש לביטוח הלאומי \ או לשקול לגשת שוב לבית הדין לעבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו