טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פקידת שיקום קבעה לי 65 אי כושר, המכות הרפואית 67 אחוז כאשר הועדה של אי כושר קבעו לי 50 אחוז ותביעתי נדחתה, ערערתי בביה"ד הוחלט להעביר את התיק לאותה ועדה שתבדוק בכל סעיף וסעיף, הייתי בועדה כאשר הפעם קבעו לי 65 אחוז שמזכה בקיצבה רק כשכתבו לי שאני יכולה לעבוד חצי משרה פקידה מוקדונית בחניון, שאני מעל 60 כאשר הוציאו אותי מעבודה של שנים בשל תחלואה גם משרד הבריאות וגם רופא תעסוקתי, האם אני יכולה לערער בפעם השניה לבית הדין ולבקש הרכב חדש לא אותו הרכב שהיה ומה הסיכוי שלא יורידו לי מהאי כושר שאת האמת כבר כשלוש שנים אני מחוץ למעגל העבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לצערנו, קביעת אי הכושר על ידי הביטוח הלאומי לא תמיד משקפת את היכולת התפקודית של החולה. ככל שמצבך הרפואי מציב אותך במצב של אובדן כושר עבודה מלא לעבודה סבירה, אנו ממליצים לך, מהניסיון שלנו, לבחון אפשרות להגיש בקשה לבדיקה מחדש לביטוח הלאומי \ או לשקול לגשת שוב לבית הדין לעבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד