אחוזי נכות צפויים

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• אחוזי נכות צפויים
    ניר
    10/05/2023

שלום רב,
    אני בחור בן 40, לצערי בעל שלושה סוגי נכויות שפוגעות לי אנושות ביכולת להתפרנס. חוץ מביטוח לאומי יש לי ביטוח של אובדן כושר עבודה במנורה. רציתי לדעת כמה אחוזי נכות אני אמור לקבל על הנכויות שלי. אני אפרט את הנכויות:
    1) מחלת גאוט והסתבכות של מחלת גאוט ברגל שמאל, שמתבטאת בדלקות קשות ברגליים וחוסר יכולת ללכת על הרגליים למשך יום יומיים כשהדלקת פורצת. זה קורה פעם בשבוע או בתדירות גבוהה יותר. של פעם בשלושה ימים. ובמימים אלה אני מרותק לכיסא גלגלים או קביים.
    2) גמגום קשה מאוד בעל דרגת חומרה גבוהה עוד מילדות.
    3) בעיות חרדה ודיכאון שמתבטאות במניעה מנסיעה בכבישים מהירים.
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי נכות צפויים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות כללית ואובדן כושר עבודה

שמאי שזירי
    29/05/2023

מהניסיון שלנו, תנאי הזכאות לקצבת הביטוח הלאומי ולקצבה בגין אובדן כושר עבודה \ קצבת פנסית נכות בחברת הביטוח שונים. לצורך העניין, אחוזי הנכות בביטוח הלאומי נקבעים בוועדות רפואיות, בתחום הליקויים הרפואיים השונים, בהתאם לספר המבחנים. לעומת זאת, זכאות להפעלת ביטוח אובדן כושר עבודה תהיה בהתאם לפוליסה \ תקנון קרן פנסיה בחברה בה הנך מבוטח. מומלץ לבחון את זכאותך מול הביטוח הלאומי ומול חברת הביטוח באופן מקצועי וניתן לקבל מאיתנו סיוע בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו