טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום וברכה, יש לי שיער מתולתל נפוח ורוב הזמן יבש מאוד לכן אני כל הזמן מוצאת את עצמי מול הראי בניסיון ליישר את השיער כמה שיותר, אני חושבת מאוד ברצינות לעשות החלקת שיער בתקווה שהטיפול אכן יפתור לי את תסכוליי הרבים לגביי השיער קראתי את המאמר לגבי החלקת שיער ואני מעוניינת מאוד רק מפחדת שהשער לא יהיה יבש יותר לאחר הטיפול זועקת לעזרה המתולתלת המיוסרת!!! בברכת שלום עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
החלקה קלה/פתיחת תלתלים ממש יכולה לעזור ואפילו לשפר את מרקם השיער הכל במידה ומעצב השיער עובד עם חברה איכותית ולפי הוראות היצרן אישית אני ממליץ על אקסטנסו של חברת לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר