צביעת שיער אחרי חפיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שיער אחרי חפיפה
    כינור
    18/07/2011

כמה זמן צריך לחכות בין חפיפת שיער לבין צביעה? כי הבנתי שהצבע תופס טוב יותר על שיער "מלוכלך"
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעת שיער אחרי חפיפה

הוספת תגובה

• הי כינור-

**
    19/07/2011

הצבע לא תופס יותר על שיער מלוכלך, זה לא שייך בכלל , תופס אותו דבר כמו על שיער נקי, פשוט מומלץ לצבוע על שיער מלוכלך בגלל שצביעת שיער על שיער נקי יכול לגרום שתרגישי גרד וששורף לך הקרקפת [ לא יגרם נזק לשיער] את יכולה לצבוע אחרי שלושה ימים מיום חפיפת השיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביעת שיער

נתי
    30/08/2011

מחר היום האחרון לחופש וכולם הולכים לים, וגם אני הולכת עם חברות.. אחרי הים השיער מלא חול ומלח אז חייבים לחפוף, אם אני אחפוף את השיער ואייבש אותו ולאחר שהוא מתייבש אמא שלי תצבע לי את השיער, זה בסדר? אני לא מבינה למה צריך לצבוע על שיער "מלוכלך", אם אני אצבע אחרי שאחפוף זה לא יהיה טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נתי

**
    30/08/2011

אם כבר עדיף לך לצבוע למחרת החפיפה.. אל תיקחי סיכון כי על שיער נקי תוכלי להרגיש גרד וישרוף לך הקרקפת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו