שלום, מבקשת ייעוץ!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, מבקשת ייעוץ!
    נופר
    26/07/2011

יש לי שיער ארוך, אני מעוניינת לתרום כ-35 ס"מ למען בית חולים תל השומר המחלקה לחולי סרטן. בעזרת השיער שלי יוכלו לעשות פאות טבעיות לחולי סרטן אשר אין באמצעותם לקנות פאה טבעית- שזה עולה המון כסףף!!
    הבעיה שלי שמטרידה אותי- היא שמועלם לא היה לי קארה, ואני גם לא יודעת אם יתאים לי.
    השיער שלי הוא עבה, ויש לו נטייה להתנפח, במיוחד עם הלחות המטורפת שיש בארץ.
    אבל המעשה שאני רוצה לעשות שהוא התרומה בא באמת מתוך מקום שאני מוכנה "להיות מכוערת" בשביל זה. אבל בכל זאת רוצה לשמוע עצה של מקצוען אם זה עדיין כדאי.
    אני מצרפת תמונה גם עם השיער וגם תמונה ברורה של תווי פנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, מבקשת ייעוץ!

הוספת תגובה

• שלום, מבקשת ייעוץ! - תגובה

זאב לוין
    27/07/2011

בהחלט שקארה יתאים לך ומאוד ריגשת אותי כל הכבוד !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת שיער

ענת
    28/07/2011

שלום נופר,
    לפני שנתיים הבת שלי ( בהיותה בת 13) תרמה את שיערה לילדים חולי סרטן,
    דרך זיכרון מנחם
    זה מעשה אצילי ביותר....
    היה לה שיער ממש ארוך והיא עשתה קארה , ותאמיני לי שלילדה בגיל כזה לא קל לעשות שינוי ולהפרד משיער יפה וארוך ( אגב גם שלה עבה )
    אחרי התספורת היא היתה מדהימה!!!
    אבל כ"כ התרגשנו מעצם רצונה לעזור לאחרים.... עכשיו שנתיים אחריי שיערה שוב ארוך והיא אפילו שוקלת להאריך עוד ולתרום שוב...

כל הכבוד לך על נכונותך לתרום, זה מרגש מאד....
    אמן ואת ומשפחתך תיזכו לחיים בריאים וארוכים... ואמן ולא יהיו עוד ילדים הזקוקים לפיאות ולתרומת שיער
    יישר כח!
    מלאת הערכה, ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד לך, את נהדרת !!!

אלה
    30/07/2011

אני חושבת שאת מדהימה עם חשיבה אצילית שכזאת, אני ממש מעריצה אותך ומעריכה אותך .
    כן ירבו כמוך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הפרגון, עשיתי את זה!!

נופר
    14/08/2011

רציתי לשתף, כי ב-10.08 תרמתי שיער (כ-40 ס"מ) למטרת פיאות טבעיות לילדים חולי סרטן. התספורת יצאה מהממת, ואני רוצה להגיד בפורום זה- שכל מי שחושש או מהסס ואי פעם חשב על לתרום שיער לחולי סרטן- זו מצווה גדולה ואל תהססו ותעשו את זה!!
    כי השיער יגדל, והסיפוק יישאר.. ויש גם כל כך הרבה תספורות מהממות עכשיו..
    במיוחד לנשים.. עשיתי קארה הפוך בהמלצת הספר, וזה פשוט יצא הכי שיקיי ומהמם שיש!!

המספרה נמצאת בתל אביב במתחם G, סמוך למגדלי yoo.
    שזה מרחק הליכה קצרצר מתחנת סבידור מרכז (ארלוזרוב).
    המספרה נקראת A to Z וזו מספרה מאד מבוקשת ויוקרתית, מסתפרים שם עשירי הארץ ביניהם בר רפאלי, אייל גולן, שביט ויזל (אותם אני ראיתי באותו יום..) המספרה עובדת בשיתוף עם בית החולים תל השומר, והם נותנים תספורת אופנתית תמורת התרומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד נופר!!!

**
    14/08/2011

עשית מצווה גדולה! והתספורת החדשה מאוד הולמת אותך, אפילו יותר מתאים לך מהשיער הארוך! כל הכבוד ישר כוח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו כן יירבו אנשים כמוך!

בתאל
    14/08/2011

כול הכבוד לך איזה מצווה גדולה !! רואים שיש לך לב טוב ורחב אשרייך ! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו