מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם השיערקרן03/05/2007
שלום ..קוראים לי קרן ..נעים מאוד
המון פעמים אני מוצאת תצמי עם הבעיות שלי בשיער,אני לא יודעת איך לטפח אותו מספיק,יש לי שיער נפוח וקצת מתולתל בסוף וזו בעיה ..אני לא רוצה לעשות פיתוח תלתלים או לעשות תשיער ישר תוך שבוע .
אני שמה המון פעמים קרמים בשיער ,והקרם לא כל כך עוזר לו .ונהיה מהר לקשרים ואני מתה לאיזה משהו שיעשה תשיער ממש חלק .אני אוהבת גם פרוע אבל בצורה יפה להרגיש שיער של פעם שלא היה תביבילס וזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב.
קרן03/05/2007אני כל שנה הסתפרתי בשביל שהשיער יראה טוב וממש בא לי להאריך אותו הפעם לממש ארוך ואני לא רוצה להיסתפר כל כך קצוות כי אני יודעת שכל חודש גם ככה הקצוות שרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
רונן פלג03/05/2007אשמח אם תהיי יותר ממוקדת ??!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאווקיי
קרן03/05/2007סוג שיער שלי:
1)נפוח-יש לי בעיה עם נפיחות שיש בו רק קשרים
2)הוא חצי ארוך אבל שרוף בקצוות
3)אני לא יודעת בדיוק איך לעצב סוג של שיער כזה ,אני שוטפת אותו ,שמה קרם ,והוא נהיה נפוח חזרה במקום שיהיה יותר רך
4)אם אתה שואל למה אני לא עושה פאן או פיתוח תלתלים זה פשוט אני לא רוצה להרוס תשיער שלי או שאני אצטער אחרי כמה שנים שעשיתי.
5)מה אני יכולה לעשות בשיער הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
רונן פלג03/05/20071פתיחת תלתלים של אקסטנסומבית לוריאל תוריד את הנפח לשליש והשיער ישאר רך
2תספורת בדירוג קל ע"מ לרענן קצוות ולשמור אורך
3קרם לחות ללא שומניות ניתן להשיג במספרות איכותיות בלבד מומלץ לשלב עם ג'ל נוזלי וכך החומר מצפה את השיערה ולא נספג ונעלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)