פתיחת תלתלים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחת תלתלים..
    אלין
    30/07/2011

היי.. אני מתכוונת לעשות פתיחת תלתלים , כמובן במספרה מקצועית.. אני ממש רוצה לעשות זאת כי אני לא מצליחה להסתדר עם שיערי ומקווה שאחרי הפתיחה השיער יהיה פחות נפוח ויסתדר בקלות יותר.. רציתי לשאול אם יש לי שיער קצת יבש האם זה אומר שבהכרח שיערי לא מתאים לעבור פתיחת תלתלים ולא יהיה אפשרי לבצע זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתיחת תלתלים..

הוספת תגובה

• אין בעיה כלל

====
    30/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אלין

**
    31/07/2011

באמת אין בעיה בכלל, תוכלי לעשות את פתיחת התלתלים, אבל תטפחי את השיער במסכה טובה, ובשמפו ללא מלחים למנוע את היובש ! כדאי שלאחר ההחלקה השיער יראה מבריק, ובריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים.. - תגובה

זאב לוין
    02/08/2011

קודם כל תוודאי שמעצב השיער עושה טסט לשיער - וגשי רק למעצב שיער עם הרבה ניסיון והמלצות , כי לא חסר פה בפורום בחורות שנכוו ממעצב שיער שלא ידע איך לעבוד בצורה נכונה עם החומר ופגע בשיער . ולאחר מכן אכן להשתמש בשמפו ומסיכה טובים ומקצועיים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו