טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 18, יש לי שיער גלי-מתולתל ומאוד מאוד יבש, יש בו אפילו מקומות באיזור האמצעי מאחורה שאין בו טיפת שומן מהקרקפת, כך שברגע שאני סוגרת את המים במקלחת, הוא כבר מתחיל להיות עם שוונצים וכמובן שהשיער מאוד לא נעים ונראה רע מאוד בגלל היובש.
רציתי לשאול מה מסיכת קראטין תעשה לצורה של השיער, והאם היא תקל עלי כשארצה לסדר אותו עם כל מני קרמים או מסיכות בגלל היובש.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום טל בשביל לתת לך זיאגנוזה מדוייקת אני צריכה לראות את השיער ולתת הבחנה כמו שאת מתארת את השיער זה כן יכול לעזור לך כן הייתי מנסה כמובן שלפי תתיעצי אם מי שאת סומכת עליו זה יכול להקל ולשפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר