צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    נופר
    08/08/2011

שמי נופר אני בת 18, ובמשך כמעט שנה אני עושה מחליק לשיער ובלעדיו אני לא יוצאת מהבית, השימוש שלי במחליק הוא פעם בשבוע בערך. ובזמן האחרון אני סובלת מנשירה חמורה, למצב כזה שאני משחקת בשיער ופשוט נושר, הייתי רוצה לדעת איזה תכשיר אפשר לשים כדי לחזק את הקרקפת כי אני מרגישה שהיא ממש חלשה ומה עליי לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• הי נופר-

**
    09/08/2011

קודם כל לכי לעשות בדיקות דם אולי חסר לך אבץ ,ברזל והפיתרון עבורך או ויטמינים, ואם זו לא הבעיה תקני שמפו+אמפולות נגד נשירה. ומומלץ למי שסובל מנשירת שיער לחפוף כל יום את השיער..בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער וקרקפת

צוות סופהרב
    09/08/2011

בהחלט מומלץ לעשות בדיקות דם מקיפות על מנת לראות האם יש חסרים תזונתיים ( ברזל ,פריטין- מאגרי הברזל , המוגלובין , B12 , בלוטת תריס) . יחד עם זאת מחליק שיער אכן עלול לגרום נזק לשיער ולכן אני ממליצה לך להפסיק את השימוש במחליק או להשתמש בו כמה שפחות .

על מנת לחזק את השיער אני ממליצה לך על שני תוספי תזונה .
    מולטי הייר של חברת סופהרב הינה פורמולה ייחודית המכילה רכיבי-תזונה שונים המשפיעים על צמיחתו התקין של השיער, חוזקו ובריאותו. בין רכיביה מכילה הפורמולה רכיב שנקרא MSM אשר תומך במחזור הצמיחה של השיער.
    אופן שימוש: טבלית אחת ביום , עם הארוחה

המוצר השני הוא מולטי ויטמין VM-75 של חברת סולגאר .
    המולטי ויטמין מכיל בטבלית אחת כל הוויטמינים והמינרלים החיוניים, כולל ברזל ו מינון מוגבר של נוגדי חמצון. הרכב הפורמולה מיועד למניעת חסרים ברכיבי תזונה ולחיזוק מערכות הגוף השונות, לרבות מערכת החיסון. המולטי ויטמין-מינרל היחיד המכיל בטבלית אחת 75 מ"ג של כל אחד מוויטמיני ה-B. נשירת שיער נובעת לעיתים קרובות מחסר של ויטמיני B . השלמה של ויטמינים מקבוצה זו מזרזת את קצב צמיחת השיער ומשפרת את מראו .
    אופן שימוש : טבלית אחת ביום, עם הארוחה .

בברכה,
    איילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

נופר
    09/08/2011

תודה רבה אני אגש לרופא להיבדק, בהחלט יש מצב שזאת הבעייה כי אני גם סובלת מאנמיה. תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

זאב לוין
    10/08/2011

אני ממליץ על סרום באלאנס סקאלפ של וולה SP זה מוצר מעולה שעושה פלאים נגד נשירה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו