מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרסטס מול וולה SPאסי09/08/2011
קרסטס מול וולה SP
ראיתי שהרבה ממלצים פה על המסכה והשמפו של SP וולה לשיער דק.
השאלה שלי פה למי שמכיר את שתי המוצרים
סתם לדוגמא קרסטסט רזיסטנס אייז' מול SP וולה רצתי לדעת עם יש אבדל משמעותי או קטן ?
יש לציין שהמוצרים של קרסטס עולים פי 2
אבל אני קונה באריזות גדולות ככה שיוצא משתלם .
רציתי לדעת גם עם יש לחברת וולה SP
אריזות גדולות כמו מסכה 500 מ"ל (לשיער דק )
ושמפו 1000 מ"ל (לשיער דק )
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואי שאלה מצוינת!
בתאל09/08/2011גם אני בדיוק כמוך מתלבטת עם לקנות קרסטס רזינסטס אייג' ריצ'ארג' אנטי אייג'ינג
או וולה SP
אני מאוד רוצה לשקם את השיער הצבוע שלי ולחזור לטבעי אך מרוב כול המוצרים בשוק
קשה לדעת מה יעזור ומה סתם אשליה.. חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח גם לבירור מה המחירים תודה
בתאל09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח גם לבירור מה המחירים תודה - תגובה
זאב לוין10/08/2011אני מאוד ממליץ על וולה SP , אכן יש שמפו של 1000 מ"ל לגבי המסיכה רק 400 מ"ל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב
אסי10/08/2011המסכה של SP מומלצת יותר מי של שוורצקוף .. ?
ואין לך מידע בקשר לממוצרים של קרסטס ?
יש פה משהו שמנוסה עם שתי המוצרים האלו ויוכל להשוואות בין SP לקרסטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב - תגובה
זאב לוין10/08/2011שוורצקוף היא חברה מצוינת אני אישית עובד עם וולה SP ורואה תוצאות מדהימות בגלל זה אני ממליץ על וולה SP . התוצאות שאני רואה הם הרבה יותר אפקטיביות מאשר מוצרים שהלקוחות משתמשות בבית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין פה משהו שיש לו נסיון עם החברות
אסי11/08/2011אין פה משהו שיש לו נסיון עם החברות האלו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דני-
**11/08/2011ברור שמוצרי השיער של קרסטס הם הכי טובים בשוק!!! אין בכלל מה להשוות לשוורצקוף, וולה המוצרים של קרסטס זה ליגה אחרת! מעל כולם! תשקיע קצת יותר כסף ותראה תוצאות נפלאות בשיער!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל שמעי
אסי11/08/2011יש לך נסיון עם המוצריים האלו של שוורצקוף וולה וקרסטס ?
?
כי אני זוכר איזה אחת רשמה פה שיש לה גם שוורצקוף וגם קרסטס ואין אבדל גדול ..
אמת או לא הגיוני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני---
**11/08/2011ניסיתי את כל המוצרי שיער של כל החברות, אין ספק שהמוצרים של וולה, ושוורצקוף הם מוצרים טובים, אבל תוצאות נפלאות במיידית כבר ביום הראשון תראה במוצרים של קרסטס, מוצרי השיער של קרסטס טובים ואיכותיים והכי טובים בשוק! דרך אגב קרסטס היא חברה מבית לוריאל תוכל לרכוש מוצרי שיער של לוריאל בפחות כסף מהקרסטס והתוצאות שתראה בדיוק כמו של הקרסטס ,אין הבדל! שניהם מעולים! אם תקנה בכל פעם מוצרי שיער של חברה אחרת -שוורצקוף, וולה , קרסטס , לוריאל, תגיע למסקנה בדיוק כמוני שלוריאל וקרסטס הם המוצרי שיער הכי טובים בשוק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם תודה. אבל זה שהם הכי טובים זה
אסי12/08/2011קודם תודה. אבל זה שהם הכי טובים זה ידוע השאלה פה יש יש אבדל שנחשב למשמעותי ? כי ההפרש במחירים דוגמא מי המוצרים של שוורצקוף פי 2 ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני-
**12/08/2011הי, לדעתי יש הבדל כמו שאמרתי ניסיתי את כל החברות , והתוצאות הכי טובות והשיער נראה מדהים הם במוצרי שיער של קרסטס! ולוריאל! אבל סתם עצה בשבילך- בטח השיער שלך קצר ואם יש לך בעיה בתקציב לרכישת המוצרים של קרסטס אתה יכול בשקט לרכוש את המוצרים של וולה או שוורצקוף, גם הם מוצרים טובים ואיכותיים! אבל אם היה לך שיער ארוך , או שהשיער היה זקוק לשיקום אז הייתי ממליצה לך רק את קרסטס! אבל לשיער קצר המוצרים של וולה ושוורצקוף מספיקים לך בהחלט... שיהיה לך אחלה שבת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד משהו קטן
אסי13/08/2011קודם תודה :)
עם את אומרת שהמוצרים של קרסטס משתווים ללוריאל, אז אני יילך על לוריאל בלי לחשוב בכלל.. כי המוצרים שלהם גם משמעותי זולים מי קרסטס
עם זה ככה את ממש משמחת אותי ..
השאלה הגדולה שלי פה שעם המסכה של לוריאל דוגמא לשיער דק 500 מ"ל שעולה בסביבות ה200 שקל ... עומדת באיכות עם מסכה כמו לדוגמא של קרסטס
בוולאמקטיב/רזינטס שעולות 400 שקל זה הגיוני הדבר ?
ועוד דבר קטן עם איזה מסכה ושמפו של קרסטס את השתמשת שאת משווה אותו ללוריאל ??
תאמת שזה קצת מבלבל כי ראיתי שלקרסטס יש מסכה שעולה 230 שקל ויש מסכה שעולה 400שקל (500 מ"ל) אז אולי הלוריאל הזה משתווה בעצם למסכה הזולה של קרסטס זה קצת מבלבל העניין ..
אז בגלל זה רציתי לדעת עם איזה מסכה שמפו של קרסטס השתמשת ?
אני מקווה שאלו לא שאלות קשות מדיי חח
סליחה על הבלאגן ....
תודה.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)