מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוון בהיר יותר ללא חימצון לפניישיר13/08/2011
עד כה צבעתי את השיער במספרה תמיד ומבזבזת מלא כסף ועכשיו אני רוצה להתחיל לצבוע בבית ולעשות גם שינוי קטן , עד היום הייתי הולכת למספרה בשביל לעשות גוונים צפופים על כל השיער כדיי להגיע לגוון בלונד בהיר-בינוני ודווקא בגוונים בגלל שלפני זה כל פעם שניסיתי לצבוע בצבע במספרה בלי הבהרה לפני זה יצא תמיד צבע כתום חלודה או עם גוון אדמדם כי יש לי בשיער פיגמנט אדום מאוד עקשן. אבל היום אני כבר לא רוצה לעשות גוונים כי זה גם הורס לי את השיער וגם יקר לי מאוד וגם אני מעדיפה צבע אחיד. הצבע שאני רוצה זה הצבע המצורף בתמונות פחות או יותר- יש שם תמונות של כמה גוונים שאני אוהבת וזאת התוצאה הסופית אליה אני רוצה להגיע עם צבע כי אני יודעת שלא אוכל להגיע לגוון יותר בהיר רק בעזרת צבע, הצבע הטבעי בשיערי הוא רמה 6 או 5, (יש מעצבי שיער שאמרו 6 ויש שאמרו 5) הגוון שלי הוא חום טבעי בינוני ויש לו פיגמנט אדום חזק כשהוא בא במגע עם צבע , הבעיה היא שאני באמת לא רוצה שאחרי הצביעה ישאר גוון אדמדמם או כתמתם! או לפחות למזער עד כמה שאפשר את הגוון הזה ולהגיע יותר לכיוון האפרפר או יותר נכון צבע טבעי נקי מכתום עד כמה שאפשר.
אני יודעת שאני צריכה לשים צבע שיש בו כמה שיותר אפור כדיי שבאמת הפיגמנט האדום העקשן שלי כמה שפחות יראה לאחר הצביעה.
אז שוב הנתונים הם- צבע שיערי הטבעי בשורשים (שם אני רוצה לצבוע) הוא טון 5.5 בערך , שאר השיער צבוע בגוונים מובהרים שנותנים צבע אחיד בכל השיער עליהם נצבעה שטיפה בגוון 7.13 שזה הגוון שאני אוהבת בעצם. והיתי רוצה להגיע לגוון הזה בשורש למראה כמה שיותר אחיד בכל השיער, אני יודעת שאי אפשר להגיע במדוייק ובלי לראות את השיער אבל היתי רוצה לפחות לקבל המלצה לצבע שאיתו אוכל לצבוע ויהיה בו כמה שפחות כתום ואדום ויגיע לתוצאה של רמת בהירות בסוף בערך ברמה 7 או 8. וכמה שפחות כתום! עד כמה שזה אפשרי. וגם עם איזה אחוז חמצן עליי לערבב את הצבע?
מקווה שאקבל פה עצה לגוון שאיתו כדאי לצבוע לניסיון בלבד, שהכי יכול להתאים גם אם זה בתיאוריה בלבד. גוון שיתן צבע שטני בערך כמו בתמונות ועם כמה שפחות כתום וכמה שיותר נוטה לאפור. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוון בהיר יותר ללא חימצון לפניי - תגובה
זאב לוין16/08/2011אני באמת לא יכול להמליץ לך מבלי לראות את השיער ואני גם ממש לא ממליץ לך לנסות בבית , בלונד הוא גוון שאני מאוד ממליץ לעשות במספרה על מנת שלא תגרמי לעצמך נזק בלתי הפיך שלאחר מכן תצטרכי להוציא כפול כסף כדי לתקן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)