זקוקה לעצה דחופההה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה דחופההה ..
    בתאל
    14/08/2011

אני מעוניינת לצאת מהצבע השחור בשיער שלי ולהאריך לטבעי ,
    כבר 5 חודשים שלא צבעתי את השיער וצמח לי ממש מעט שורש
    אני על סף ייאוש ורציתי לדעת עם שווה לי לעשות הבהרה/ניקוי פיגמנט
    או פשוט לחכות שהטבעי שלי יארך למרות שזה לוקח זמן..
    ועוד שאלה עם ואני מאריכה את השיער ולא עושה פעולה כימית כלשהי.. כמה זמן לדעתכם יקח לי לחזור לטבעי?? אני זקוקה ואשמח מאוד לטיפים
    תודה רבה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה דחופההה ..

הוספת תגובה

• הי בת אל

**
    14/08/2011

סתם עצה שלי אל תעשי לא הבהרה , ולא ניקוי , כי אח"כ כל השיער שלך ישרף ויתפצל!!! ותצטרכי שיקום שיער! ותצטערי על זה! תמתיני בסבלנות שהצבע ירד.. אם את רוצה שיער בריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני מבינה

בתאל
    14/08/2011

אני גם מודעת לזה שעדיף לחכות שהטבעי שלי יארך פשוט זה לוקח יותר מידיי זמןן
    למרות שזה משתלם לבסוף :)
    תוך כמה זמן לדעתך השיער יארך לי (הטבעי) עד הכתפיים בערך , שנה שנתיים ?
    ואשמח לעצות איך להאריך את השיער מהר יותרר תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת אל-

**
    14/08/2011

שוב אכתוב לך שלא כדאי בכלל לעשות הבהרה או ניקוי צבע! כי אחרת תצטרכי לשקם את השיער!!! הוא יהרס לגמרי!!! ואם תחליטי לעשות כתוצאה מהניקוי או ההבהרה גם תצטרכי לחכות הרבה זמן שהוא ישתקם, להבריא אותו ושיגדל שיער חדש! בקיצור לא מומלץ בכלל, תגרמי לו נזק גדול, לדעתי עד הכתפיים תצטרכי לחכות בין שבעה חודשים לשנה גג, תתאזרי בסבלנות זה ישתלם לך בסוף! בנתיים תטפחי את השיער בשמפו+מסכה טובה , במוצרים איכותיים עדיף לוריאל או קרסטס הם הכי טובים בשוק, ופעם בשבועיים תשימי אמפולה בשיער , האמפולה זו ההזנה הכי טובה שיש לשיער! ובשביל שיגדל לך שיער בריא וחזק תגזרי פעם בשלושה חודשים ס"מ אחד בלבד קצוות! ככה הוא יגדל בריא, ויארך יותר מהר , ולא יהיו לך שיער דק בקצוות הוא יראה מלא ובריא! בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעצה דחופההה .. - תגובה

זאב לוין
    16/08/2011

זה תלוי עד כמה זה מפריע לך , יש לך אפשרות לעשות ניקוי ןלצבוע את השיער בצבע אחיד .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו