מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעצה דחופההה ..בתאל14/08/2011
אני מעוניינת לצאת מהצבע השחור בשיער שלי ולהאריך לטבעי ,
כבר 5 חודשים שלא צבעתי את השיער וצמח לי ממש מעט שורש
אני על סף ייאוש ורציתי לדעת עם שווה לי לעשות הבהרה/ניקוי פיגמנט
או פשוט לחכות שהטבעי שלי יארך למרות שזה לוקח זמן..
ועוד שאלה עם ואני מאריכה את השיער ולא עושה פעולה כימית כלשהי.. כמה זמן לדעתכם יקח לי לחזור לטבעי?? אני זקוקה ואשמח מאוד לטיפים
תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי בת אל
**14/08/2011סתם עצה שלי אל תעשי לא הבהרה , ולא ניקוי , כי אח"כ כל השיער שלך ישרף ויתפצל!!! ותצטרכי שיקום שיער! ותצטערי על זה! תמתיני בסבלנות שהצבע ירד.. אם את רוצה שיער בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מבינה
בתאל14/08/2011אני גם מודעת לזה שעדיף לחכות שהטבעי שלי יארך פשוט זה לוקח יותר מידיי זמןן
למרות שזה משתלם לבסוף :)
תוך כמה זמן לדעתך השיער יארך לי (הטבעי) עד הכתפיים בערך , שנה שנתיים ?
ואשמח לעצות איך להאריך את השיער מהר יותרר תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת אל-
**14/08/2011שוב אכתוב לך שלא כדאי בכלל לעשות הבהרה או ניקוי צבע! כי אחרת תצטרכי לשקם את השיער!!! הוא יהרס לגמרי!!! ואם תחליטי לעשות כתוצאה מהניקוי או ההבהרה גם תצטרכי לחכות הרבה זמן שהוא ישתקם, להבריא אותו ושיגדל שיער חדש! בקיצור לא מומלץ בכלל, תגרמי לו נזק גדול, לדעתי עד הכתפיים תצטרכי לחכות בין שבעה חודשים לשנה גג, תתאזרי בסבלנות זה ישתלם לך בסוף! בנתיים תטפחי את השיער בשמפו+מסכה טובה , במוצרים איכותיים עדיף לוריאל או קרסטס הם הכי טובים בשוק, ופעם בשבועיים תשימי אמפולה בשיער , האמפולה זו ההזנה הכי טובה שיש לשיער! ובשביל שיגדל לך שיער בריא וחזק תגזרי פעם בשלושה חודשים ס"מ אחד בלבד קצוות! ככה הוא יגדל בריא, ויארך יותר מהר , ולא יהיו לך שיער דק בקצוות הוא יראה מלא ובריא! בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצה דחופההה .. - תגובה
זאב לוין16/08/2011זה תלוי עד כמה זה מפריע לך , יש לך אפשרות לעשות ניקוי ןלצבוע את השיער בצבע אחיד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)