מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרסטס אושיר17/08/2011
קרסטס או שיר 17/8/2011 17:42
ריציתי לדעת איזה מסיכה טובה יותר לשיקום שיער צבוע קרסטס או שיסיידו? היום הייתי בחנות למוצרי שיער והמוכרת ממש התעקשה ששיסיידו זה באותה רמה של קרסטס והיא מעולה .. מה עדיף? וגם עם כבר קרסטס אמרו לי שהמסיכה הכתומה יותר טובה מהירוקה מסדרת רזיסטנס אייג'' ריצארג'' אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שיר
**17/08/2011ברור שקרסטס עדיף!!! אין מה להשוות! קרסטס\לוריאל עולים על כל החברות בכמה דרגות!!! אם את באמת מעוניינת לשקם את השיער רק קרסטס! המוכרת המליצה לך כי כנראה היא לא מוכרת את קרסטס ..אני השתמשתי בכתומה היא מעולה! תראי תוצאות נפלאות..ממליצה בחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רק עוד משהו
שיר17/08/2011חח אז את אומרת שעדיף את הכתומה ולא הירוקה כדי לשקם שיער צבוע (לשחור) ופגום? ועוד משהו איך אפשר לדעת שזה באמת קרסטס אמיתי ויש לזה תאריך תפוגה או משהו כזה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר-
**17/08/2011אני השתמשתי בכתומה והיא מצויינת! אבל יש לי חברות שמשתמשות בירוקה ומאודדד מרוצות, באיזה איזור את גרה? אם במרכז אגיד לך מאיפה לקנות, וגם בהנחה של 10 אחוז, ובלי חשש לזיופים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אני גרה
שיר17/08/2011אני גרה בבת ים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר--
**19/08/2011לגבי המסכה איזה עדיף לך להשתמש הירוקה או הכתומה , אולי עדיף לך את הירוקה כי היא מיועדת לשיקום שיער! המלצתי לך על הכתומה כי אני משתמשת בה ומאוד מאוד מרוצה ממנה! היא מצויינת! לגבי ההנחה שאמרתי לך אתמול רכשתי כמה מוצרים ושאלתי את המוכר אם הוא עושה לכולם הנחה של 10 אחוז אז הוא ענה שלא.. סורי..אני מקבלת את ההנחה כי אני רוכשת המון מוצרים.. ושוב לגבי מה עדיף לך קרסטס או שיסיידו, אין ספק שיסיידו הם מוצרים טובים מאוד אבל קרסטס בהרבה יותר טובה! ותראי תוצאות מידיות בשיער! קרסטס\ לוריאל עולים על כולם ! הם הכי טובים בשוק! אז אם את מעוניינת בשיקום מיידי! ושהשיער יראה מדהים,מלא ברק, ומשוקם רק -קרסטס!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שיסיידו
====18/08/2011אחרי שתנסי את שיסיידו לא תרצי לראות ולהכיר כלום ושום דבר שיסיידו עולה על קרסטס פי 10 בלחות ובגמישות ומנסיון אישי של 5 שנים יש להם שניים אחת מסיכה עמוקה והשנייה מסיכה מרוכזת לכי על המרוכזת ותביני שקרסטס לא מגיעה לשיסיידו למכסה...!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)