צריך המלצה לוויטמנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך המלצה לוויטמנים
    אסי
    20/08/2011

נכון שצריך לטפח תעור ותשיער חיצונית אבל פנימית לא פחות חשוב לא ?
    ואני לא אוכל בכלל ירקות ופירות!!

אז רציתי לדעת כמה צריך לקחת וויטמנים דוגמא מי אלו
    וויטמין A, C ,E
    מה ההמלצה ?
    ויש לכם המלצה על טבליות של וויטמנים?(כשר אבל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך המלצה לוויטמנים

הוספת תגובה

• הי דני-

**
    20/08/2011

אתה צריך ללכת לעשות בדיקות דם, לראות אם בכלל חסר לך ויטמנים , כי עודף ויטמנים עושה פעולה הפוכה! הויטמנים שצריכים לשיער זה אבץ וברזל.. אבל קודם גש לעשות בדיקות דם... למרות שעדיף לאכול את המזונות כי לא תמיד הכדור נספג טוב בגוף.. מה שאתה צריך לאכול לבריאות השיער- סלמון, דגים, אגוזים, קשיו,שקדים, כבד, ביצים, ויש עוד מזונות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל איך יוכל להיות לי עודף

אסי
    20/08/2011

איך יוכל להיות לי עודף עם בחיים אני לא אוכל לא ירקות ולא פירות ?
    הגיוני שבנאדם לא יוכל פירות וירקות ומצב הוויטמנים שלו יהיה טוב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני-

**
    20/08/2011

בכל מקרה לך לבדוק אם באמת חסר לך ויטמנים, גם אני לא אוכלת ירקות ובקושי פירות והכל תקין, ובכל מקרה עדיף לאכול את המזונות כי זה נספג יותר טוב בגוף, לא תמיד הויטמין נספג ונקלט טוב בגוף,המזונות שטובים לבריאות השיער- עוף, דגים, ביצים, סלמון, סרדינים, אגוזים, קשיו, שקדים, ולשתות הרבה מים..ואם אתה מתעקש על כדורים יש כדורים מיוחדים לשיער תתעניין בבית מרקחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו