מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טלטלים - לא אוהבתחסוי25/08/2011
אני בת 14
יש לי טלטלים ואני לא אוהבת את זה
והם לפעמים מסתדרים יפה
אבל בדרך כלל הם ממש נפוחים וזה מכוער
גם כדאי לי לעשות פוני צד ?
אני רוצה אבל אני לא רוצה שזה היה נפוח מדי
ואני יכולה לעשות לזה מחליק ...
מה את/ה מציע/ה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי-
**25/08/2011זה עניין של טעם אישי, אני אישית לא אוהבת שיער מתולתל עם פוני חלק, וחוץ מזה לא כדאי לך להשתמש במחליק זה סתם ישרוף לך את השיער, וגם לא יחזיק הרבה מעמד המחליק בפוני בהמשך היום פתאום תראי שהפוני נהרס יתנפח ולא נראה כמו שסידרת אותו, ולא כדאי לך להשתעבד למחליק... תקני אולי קרם לחות לשיער שהשיער לא יתנפח לך וגם יעצב לך אותו יפה.. ולגבי הפוני אולי תרימי את הפוני יפה למעלה עם סיכה יפה נשמע לך יותר יפה משיער מתולתל עם פוני חלק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלטלים - לא אוהבת - תגובה
זאב לוין25/08/2011אני ממליץ לך ללכת ליעוץ אצל ספר מקצועי ולראות כמה אופציות , או של מוצרים מקצועיים שיכולים לגרום לשיער להראות יותר טוב , או של החלקה או פתיחת תלתלים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)