שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    רביד
    25/08/2011

היי, יש לי שתי שאלות:
    1. אני עושה באופן קבוע מחליק ובלילות הקיץ שלנו הלחות מטורפת והשיער הופך למזעזע..יש איזשהו פתרון מומלץ כדי להשתלט על ההשפעה של הלחות? (קרם, ספריי, משהו..)

2. בנוסף למחליק, התחלתי לעשות "בייביליס" עם המחליק על הקדימה של השיער (מן גל קל כזה, בחלקים הקדמיים) ואחרי חצי שעה זה פשוט צונח..יש איזשהו ספריי מומלץ שמחזיק את הסלסול לאורך זמן?

תודה רבה,
    רביד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• הי רביד-

**
    25/08/2011

יש לשוורצקוף ספריי נגד לחות בשיער! ספריי סילואט סופר הולד, הספריי גם ישמור לך על התסרוקת לזמן ארוך לאורך כל היום! והיתרון בספריי הזה שהוא לא דביק בכלל ולא מקשה את השיער! מומלץ מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה

רביד
    26/08/2011

כי חששתי קצת מהספריים בידיעה שהם עושים שיער קשה..תודה רבה רבה רבה!! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות - תגובה

זאב לוין
    28/08/2011

אין מה לעשות הלחות בארצינו מאוד חזקה ככה שלצערי אין מה לעשות נגדה . אך אני יכול להמליץ לך על פתרון אחר - החלקה יפנית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו