באיזה סוג שמפו להתמש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באיזה סוג שמפו להתמש?
    אילן
    26/08/2011

שלום עברתי החלקה יפנית והספר המליץ על שמפו WELLNESS

הוא ללא מלחים והספר (חבר של אבא שלי) עשה לי אותה ב60

עכשיו כעבור כמה פעמים שקניתי את אותו שמפו כשרציתי ליקנות אותו שוב הספר אמר לאבא שלי שהשמפו של סרינקיי יותר טוב אז הוא לקח של סרינה קיי מיועד להחלקות

רק שהספר טוען שהסרינה קיי עולה 120 שקל והוא עשה לי את זה ב89

בדקתי באנטרנט שמפו לא כתוב להחלקות אבל של אותה חברה לשיער יבש עולה 85

טוב האם הסרינה קיי טוב?

עכשיו שני סוגי השמפו ללא המלחים לא מקציפים לי את השיער
    והיום שהלכתי לייקנות מהספר שמפו של סרינה קיי אמרתי לו שהשמפו לא מקציף לי הוא אמר ככה זה צריך להיות ככה הוא שומר לך על השיער

האם זה נכון?

והאם אם עברתי פעולה חימית אני חייב להשתמש בשמפו ללא מלחים?

תתודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    באיזה סוג שמפו להתמש?

הוספת תגובה

• אילן-

**
    26/08/2011

סרינה קיי היא חברה מעולה!!! והשמפו באמת לא אמור להקציף! וזה נכון שמי שעובר החלקה צריך להשתמש בשמפו ללא מלחים! ואילן תקרא את התגובה שכתבתי לך בחזרה תכנס ל17 תגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אילן
    26/08/2011

תודה רבה לך (:

וכע ניכנסתי קודם לנושא הקודם שאמרתי שאת סוכנת של רויאל חח

ואת צדקת במיליון אחוז טימטום לחשוב ככה

עכשיו לנושא פה האם קרסטס! יותר טוב מסרינה קיי? כי הספר הזה מפוצץ מתכשירים של קרסטס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילן-

**
    26/08/2011

בטח!!! קרסטס עולים על כולם!!! המוצרים שלהם הכי טובים ואיכותיים!!! אני חותמת לך על זה! אחרי שתשתמש בקרסטס לא תרצה חברה אחרת מבטיחה לך! ועוד הספר עושה לך הנחות גדולות על המוצרים אז אין לך מה להתלבט בכלל! לקרסטס יש כל מיני סדרות אתה צריך את השמפו ללא מלחים שלהם! כי עברת החלקה... אני ממליצה לך לעבור מסרינה קיי לקרסטס ואתה אח"כ תראה את ההבדל כבר בפעם הראשונה שתשתמש בו! אני מקווה שלא הגזמתי מלשבח את קרסטס שלא יאשימו אותי שיש לי מניע נסתר... שאני הסוכנת חחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחח כע תזהרי

אילן
    26/08/2011

חחחח

תודה כשאני יסיים את השמפו שיש לי אני יעבור לקרסטס(:

ושבת שלום חחח כמה פעמים אמרתי את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחחחחחחח

**
    26/08/2011

שבת שלום גם לך חמוד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו