מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 שאלותinbal27/08/2011
1*שלום צבעתי את השיער לבלונד בהיר והספר גם הבהיר לי תגבות עם הבהרה ( לא נראה כל כך טבעי אבל הדגשתי עם עיפרון בהיר אז ככה שיצא בסדר פחות או יותר)
אני עושה שורשים פעם בחודש אבל הגבות חוזרות דיי מהר לצבעם המקורי וזה לא נראה יפה עם השיער , איך אני יכולה להבהיר אותם לבד פעם בחודש?
2*אני עושה פן בשיער והוא מתנפח קצת ונראה חסר ברק מה אני צריכה לשים אחרי הפן?
3*הספר עשה לי את הבלונד בעזרת הבהרה ואחרי החפיפה גם שם איזשהו נוזל כחול אני מניחה שזה היה שטיפה אבל עדיין הבלונד יותר מדי צעקני כזה עם גוון טיפה צהוב ולא נראה כל כך טבעי
אם אני אבקש מהספר לעשות לי צבע בלונד בהיר זה יראה יותר טבעי?
תודה רבה אשמח לקבל תשובה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 שאלות - תגובה
זאב לוין28/08/20111- אין צורך להבהיר את הגבות בהבהרה אפשר לעשות את זה בצבע . תבקשי מהספר שלך לרכוש ממנו צבע כדי שתוכלי לעשות בבית .
2- אני ממליץ לך להשתמש בסיליקון אנריץ ' של וולה או שמן מרוקאיח של ארגן לייף .
3- קשה לי להמליץ לך מבלי לראות אותך ואת השיער , אבל אני בהחלט יכול להזמין אותך ליעוץ צבע אצלינו - צבע בלונד הוא המומחיות שלנו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)