3 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שאלות
    inbal
    27/08/2011

1*שלום צבעתי את השיער לבלונד בהיר והספר גם הבהיר לי תגבות עם הבהרה ( לא נראה כל כך טבעי אבל הדגשתי עם עיפרון בהיר אז ככה שיצא בסדר פחות או יותר)
    אני עושה שורשים פעם בחודש אבל הגבות חוזרות דיי מהר לצבעם המקורי וזה לא נראה יפה עם השיער , איך אני יכולה להבהיר אותם לבד פעם בחודש?

2*אני עושה פן בשיער והוא מתנפח קצת ונראה חסר ברק מה אני צריכה לשים אחרי הפן?

3*הספר עשה לי את הבלונד בעזרת הבהרה ואחרי החפיפה גם שם איזשהו נוזל כחול אני מניחה שזה היה שטיפה אבל עדיין הבלונד יותר מדי צעקני כזה עם גוון טיפה צהוב ולא נראה כל כך טבעי
    אם אני אבקש מהספר לעשות לי צבע בלונד בהיר זה יראה יותר טבעי?

תודה רבה אשמח לקבל תשובה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 שאלות

הוספת תגובה

• 3 שאלות - תגובה

זאב לוין
    28/08/2011

1- אין צורך להבהיר את הגבות בהבהרה אפשר לעשות את זה בצבע . תבקשי מהספר שלך לרכוש ממנו צבע כדי שתוכלי לעשות בבית .

2- אני ממליץ לך להשתמש בסיליקון אנריץ ' של וולה או שמן מרוקאיח של ארגן לייף .

3- קשה לי להמליץ לך מבלי לראות אותך ואת השיער , אבל אני בהחלט יכול להזמין אותך ליעוץ צבע אצלינו - צבע בלונד הוא המומחיות שלנו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו