אלרגיה בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בקרקפת
    אור
    27/08/2011

שלום רב...
    רציתי להתייעץ בנוגע לצבע טבעי בכי לצבוע את שיערי. החלפתי קידומת ל-30 והשיער מתחיל לדבר עם שיערות לבנות :) הבעיה היא שלפני 4-5 שנם היתה לי חוויה איומה עם צביעת שיער. החלטתי לצבוע את השיער לראשונה בחיי וקיללתי כל רגע שעבר מאז במשך 3 ימים רצופים, מסתבר שאני אלרגית והקרקפת שלי בערה (בלשון המעטה) ומאז אני לא מתקרבת למספרות....(לא שהתקרבתי לפני אבל המצאות כיום מחייבת).
    שמעתי ובדקתי כמובן באינטרנט על צבעים טבעיים לצביעת השיער של החברות:נטורטינט וAlfapart.
    ברצוני לקבל מכם המלצה באיזו חברה להשתמש אם בכלל והאם רצוי שאצבע גם עם מבע טבעי במספרה ולא בכוחות עצמי?
    אשמח לתגובה...ושיהיה לכם שבוע קסום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה בקרקפת

הוספת תגובה

• הי אור-

**
    27/08/2011

אני ממליצה לך על הצבע שיער של לוריאל אינואה- זה צבע ללא אמוניה, ומתאים מאוד לבעלי רגישות בעור הקרקפת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה בקרקפת - תגובה

זאב לוין
    28/08/2011

קודם כל את צריכה לעשות בדיקת אלרגיה - במידה ואת אלרגית ל PPD , שום צבע אפילו לא טבעי לא ימנע את האלרגיה . אך ישנן אמפולות נגד אלרגיה שמורחים אותם לפני הצבע ומשאירים אותה על השיער היא מגנה על הקרקפת ומונעת אלרגיה עלייך לנסות אותן .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו