מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה בקרקפתאור27/08/2011
שלום רב...
רציתי להתייעץ בנוגע לצבע טבעי בכי לצבוע את שיערי. החלפתי קידומת ל-30 והשיער מתחיל לדבר עם שיערות לבנות :) הבעיה היא שלפני 4-5 שנם היתה לי חוויה איומה עם צביעת שיער. החלטתי לצבוע את השיער לראשונה בחיי וקיללתי כל רגע שעבר מאז במשך 3 ימים רצופים, מסתבר שאני אלרגית והקרקפת שלי בערה (בלשון המעטה) ומאז אני לא מתקרבת למספרות....(לא שהתקרבתי לפני אבל המצאות כיום מחייבת).
שמעתי ובדקתי כמובן באינטרנט על צבעים טבעיים לצביעת השיער של החברות:נטורטינט וAlfapart.
ברצוני לקבל מכם המלצה באיזו חברה להשתמש אם בכלל והאם רצוי שאצבע גם עם מבע טבעי במספרה ולא בכוחות עצמי?
אשמח לתגובה...ושיהיה לכם שבוע קסום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אור-
**27/08/2011אני ממליצה לך על הצבע שיער של לוריאל אינואה- זה צבע ללא אמוניה, ומתאים מאוד לבעלי רגישות בעור הקרקפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה בקרקפת - תגובה
זאב לוין28/08/2011קודם כל את צריכה לעשות בדיקת אלרגיה - במידה ואת אלרגית ל PPD , שום צבע אפילו לא טבעי לא ימנע את האלרגיה . אך ישנן אמפולות נגד אלרגיה שמורחים אותם לפני הצבע ומשאירים אותה על השיער היא מגנה על הקרקפת ומונעת אלרגיה עלייך לנסות אותן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)