מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער יבש, מנופח ועם קשריםאורטל27/08/2011
הי, יש לי שיער מקורזל ומנופח.
אני משתמשת בקרם לחות של natural לפתיחת תלתלים.
קשה לי נורא לסדר את השיער כשהוא מפוזר, הוא מלא קשרים ודי יבש.
חשבתי לעשות פתיחת תלתלים אבל אני לא בטוחה שזה יעזור,
השתמשתי בעבר בכמה קרמים שונים ולא מצאתי משהו מתאים.
באיזה תכשירים כדי לי להשתמש כדי שיהייה לי נוח לעצב את השיער והוא לא יתנפח?
האם יש שמפו מיוחד או קרם כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אורטל-
**27/08/2011שבוע טוב, אני ממליצה לך על קרם אולאו רילקס סלים של קרסטס! זה קרם הזנה לשליטה בנפח השיער, ריכוך של שיער מרדני ויבש תוך הורדת נפח! מומלץ מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער יבש, מנופח ועם קשרים - תגובה
זאב לוין28/08/2011יש הרבה מאוד תכשירים שיכולים באמת לעזור -
דבר ראשון את צריכה לטפל בשיער ובאיכותו וזה קודם כל לרכוש שמפו + מסיכה מקצועיים וטובים אני ממליץ על וולה SP
דבר שני מבחינת העיצוב אני יכול להמליץ לך על גלייז של פול מיטשל , או קרם שיאה פרפקט .
דבר שלישי - פתיחת תלתלים באמת יכולה להקל עלייך במקצת אך רק אצל מעצב שיער מקצועי מאוד ! שיודע להשתמש בחומר כמו שצריך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)