טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי בעיה עם הבלונד! כל צביעה יוצא לי צבע בלונד אחר.. אני רוצה שהוא יהיה בהיר מאוד יש לי פימנגט כתמתם הפעם היחידה שזה הצליח ויצא צבע קרוב למה שאני רוצה הוא שעשיתי הבהרה... אני צובעת פעם בחודש עם צבע רגיל, כמה נזק יעשה לשיער אם בכל צביעה פעם בחודש אשתמש בהבהרה ואז צבע בהיר??? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני ממליץ לך ללכת למעצב שיער , שם יאבחנו לך את השיער יהיה לך כרטיס צבע משלך - וכך הצבע יצא אחיד כל פעם , יכול להיות שאכן יעשו לך הבהרה - אבל אני לא ממליץ לך בשום אופן לנסות לבד בבית - את עלולה לגרום להמון נזק , ספר מומחה יאבחן לך את השיער וישתמש במינונים נכונים על מנת לא לגרום נזק , לך אין את הידע הזה לכן אל תסתכני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר