מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לזאב לויןמיטל08/09/2011
היי זאב,
אני יודעת שמבלי לראות את שיערי לא תוכל לדעת במה מדובר ובגלל זה רציתי לדעת מס' דברים:
1. האם זה לא מסוכן לשיער לצבוע אותו יום אחרי יום? אני שואלת זאת כי אתמול בבוקר צבעתי את השיער ואני ממש לא מרוצה מהתוצאה!
2. מה מחיר צבע? תספורת? (כל אחד בנפרד) במספרתך?
אני גרה בדרום ולכן אם אגיע לת"א (שזה גם הוצאות נסיעה וחנייה עבורי) ארצה לדעת מה המחיר!
תודה ויום טוב,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לזאב לוין - תגובה
זאב לוין08/09/2011שוב זה תלוי בשיער , אם השיער חזק או לא , בעקרון זה אפשרי , זה תלוי במיומנות של הספר וגם בצבעים .
אינני יכול לכתוב כאן בפורום מחירים .
את מוזמנת לצלצל למספרה ולקבל את כל התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה
הודיה08/09/2011תקשיב אני לא כזאת עשירה אתה אולי יכול לעשות לי טובה יש לי שיער באורך עד מיתחת לצוואר ואני רוצה שתיתן לי טיפ איהו יכול להיות יפה ויש לי שיער כבס {קש} אתה יכול לעשות לי טובה ולישלוח לי משהו בדוא אני גרה ב היסתדרות 20 דירה 6 באשקלון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)