שאלה לזאב לוין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לזאב לוין
    מיטל
    08/09/2011

היי זאב,

אני יודעת שמבלי לראות את שיערי לא תוכל לדעת במה מדובר ובגלל זה רציתי לדעת מס' דברים:
    1. האם זה לא מסוכן לשיער לצבוע אותו יום אחרי יום? אני שואלת זאת כי אתמול בבוקר צבעתי את השיער ואני ממש לא מרוצה מהתוצאה!
    2. מה מחיר צבע? תספורת? (כל אחד בנפרד) במספרתך?
    אני גרה בדרום ולכן אם אגיע לת"א (שזה גם הוצאות נסיעה וחנייה עבורי) ארצה לדעת מה המחיר!

תודה ויום טוב,
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לזאב לוין

הוספת תגובה

• שאלה לזאב לוין - תגובה

זאב לוין
    08/09/2011

שוב זה תלוי בשיער , אם השיער חזק או לא , בעקרון זה אפשרי , זה תלוי במיומנות של הספר וגם בצבעים .
    אינני יכול לכתוב כאן בפורום מחירים .
    את מוזמנת לצלצל למספרה ולקבל את כל התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה

הודיה
    08/09/2011

תקשיב אני לא כזאת עשירה אתה אולי יכול לעשות לי טובה יש לי שיער באורך עד מיתחת לצוואר ואני רוצה שתיתן לי טיפ איהו יכול להיות יפה ויש לי שיער כבס {קש} אתה יכול לעשות לי טובה ולישלוח לי משהו בדוא אני גרה ב היסתדרות 20 דירה 6 באשקלון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו