מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגנה על השיערSahara09/09/2011
שלום,
נמאס לי מלהסתפר בכל חצי שנה ולקצר אורך נכבד משערי, במקום לדעת איך להגן על השיער ולהסתפק בגזירת קצוות מינימלית.
שיערי בהיר- שטני, דליל יחסית ושברירי. אינני משתמשת כלל בתכשירים לשיער למעט שמפו לשיער רגיל, חפיפה אחת בכל יום.
שיערי מתפצל במהירות, נשרף מהשמש, מתייבש והמגע שלו לא נעים.
רציתי לדעת האם ישנו תכשיר מסוים שאוכל להשתמש בו על מנת להגן על השיער ברמה הבסיסית ביותר (אינני אוהבת להשתמש בהמון תכשירים) על מנת לשמור עליו בריא ואחיד.
אם זה תרסיס, קרם, מוס או סיליקון, מקדם הגנה, לחות... אני מתבלבלת בין כל השמות והסוגים. אודה מאוד לעזרה!
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה על השיער - תגובה
זאב לוין11/09/2011אני ממליץ לך להסתפר קודם כל במספריים חמות - לפי מה שתיארת זה הפתרון האידיאלי עבורך - בתספורת זו אינך צריכה להוריד מהאורך אלא זה טיפול עמוק . והיתי ממליץ לך להשתמש בשמפו ומסיכה נכונים המזינים את השיער ושומרים עליו . אני ממליץ על וולה SP סדרת ריפר יכולה להתאים במקרה שלך .
ישנו עוד פתרון הנקרא למינציה לשיער - זהו חומר אשר עוטף את השיערה ומגן עליה מפני נזקי הסביבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)