החלקת משי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת משי
    אורלי
    13/09/2011

שלום זאב
    לפני שבוע וחצי עשיתי החלקה (לטענת הספרית החלקת משי בשם סילק סטרייט) עבורי ועבור ביתי במספרה בקרית טבעון. לאחר שלושה ימים כשחפפנו הראש חשכו עיניי ,השיער נראה חולה,שרוף, אמנם הוא התיישר במידה מסויימת אך מכל עבר יצאו ממנו קצוות שנראו חולים ושרופים כמובן שחזרתי אליה אך היא הייתה מרוצה וטענה שזה הצליח ועוד טענה שזה טבעי שאחרי שמורחים חומרים כימיים השיער מתקלקל מעט ואם אמרח שמן פיסטוק אראה תוצאות . כמובן שאני נאלצת היום אחרי כל חפיפה לעשות מחליק כי אני פשוט מתביישת לצאת ככה לרחוב. שאלותיי הם: א. האם יש לך המלצה לחומר מצויין שיוכל לשקם את שיערי? ב. כמה שמן אחרי שעשיתי את ההחלקה הזו אוכל לעשות החלקה יפנית ? אני ממש נבוכה מהרמאות ומזה שהיא הרסה לי את השיער.
    להמלצותייך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת משי

הוספת תגובה

• לא חשבתי כך?

דורית
    13/09/2011

היי אורלי.
    רצתי לעשות החלקת משי אל אחרי התגובה שלך ירד לי החשק.
    זה באמת הגיוני שזה יקרא בחלקת משי אמרו לי שזאת ההחלקה הכי טובה .
    יש לך המלצה אולי להחלקה אחרת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת משי

אורלי
    15/09/2011

היי דורית
    אני לא ממליצה לעשות זאת כי מניסיון השיער שלי ושל ביתי הרוס לגמריי וספר שרה את השיער המליץ לעשות תספורת ולהאריך מחדש. אני באופן אישי לא ממליצה. מעבר לכך יש לבוא גם בטענות לספרית מכיוון שהיא אמורה הייתה להבין שאלו התוצאות ולהפסיק זאת מיידית בין אם החומר לא טוב ובין אם היא לא מרוצה מהתותאות. ראו הוזהרתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת משי - תגובה

זאב לוין
    14/09/2011

תראי קודם כל אני ממליץ לך על שמפו + מסיכה + אמפולה של ריפר וולה SP .
    לגבי תיקון ההחלקה ע"Hי החלקה יפנית צריך לראות את השיער ולעשות טסט על קבוצת שיער קטנה - לראות את התוצאה ואז לקבוע אם לעשות או לא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי-

**
    14/09/2011

כל החלקה מזיקה לשיער, ואם את מעוניינת בשיער חלק גולש מקלות ומדוגם אז ההחלקה לא תפתור לך את הבעיה, השיער לא יראה חלק כמו אחרי פן, הוא יהיה חלק אבל פחות, אז עדיף לך להשתמש במוצרים טובים ואיכותיים כגון : שמפו+ מסכה טובה ואיכותית, לעשות פן ממרחק , וככה לשמור על שיער חלק, בריא, וחזק, אל תיקחי סיכון מהתוצאות שעלולות להגרם מההחלקה. היתרון בהחלקה שהשיער לא נהרס בלחות, אבל יש יותר חסרונות מיתרונות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההמלצה הטובה ביותר

====
    15/09/2011

ללכת לספר שמבין בתחום וידוע ומוכר.....ולבקש המלצות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו