החלקת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת שיער
    דוליק
    25/09/2011

שלום לחברי הפורום והמומחים!
    יש לי מספר שאלות בנוגע להחלקות השיער השונות ואשמח לקבל תשובה על מנת להחליט במה לבחור.
    בעבר התנסיתי ב"החלקת שיער על בסיס חלב" כן כך זה נקרא! בכל אופן לא החלקה ולא נעליים! השיער שלי שמטיבעו דק ולא מאוד מתותל נשאר אותו הדבר. הספר הסביר לי שעלי לייבש את השיער עם פן (אגב גם אם לא הייתי עושה את הטיפול השיער שלי היה מוחלק כתוצאה מייבוש בפן). אין לי כל רצון להשתמש בפן אחרי תהליך כימי ארוך ויקר. לאחר חוויה כה מאכזבת ברצוני לדעת איזו החלקת שיער מאלה הקיימות בשוק באמת, אבל ממש מחליקה את השיער? (הייתי רוצה לראות תמונות גלריה של לקוחות, שעברו החלקה ושטפו את השיער לאחר מספר ימים ולא רק תמונות, לאחר ששיערן הוחלק עם מחליק קרמי, שניה לאחר סיום הטיפול...).
    כמו כן רציתי לדעת אם יש בעיה לעבור טיפול החלקה בזמן הנקת תינוק?
    תודה על כל תגובה ושנה טובה וחג שמח לכולם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת שיער

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

דוליק
    25/09/2011

השיער שלי עם מעט מאוד גוונים, שעברתי לפני חצי שנה. אני מבינה שזה משנה לסוג ההחלקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת שיער - תגובה

אלירן הרוש
    26/09/2011

יש כמה סוגים של החלקות לך היתי ממליץ להגיע למספרה ולאבחן את השיער ולהתאים את ההחלקה הרצויה!
    אבל לפי התאור שלך השיער חלק !
    ואן בעיה לעשות החלקה בזמן הנקה

אם את רוצה לראות תמונות זה לא הכי אמיתי את צריכה לראות משהי שעשתה ומרוצה!!

ויש לי הרבה כאלו(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו