שמפו יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמפו יבש
    אלינה
    30/09/2011

שלום לכולם ושנה טובה!
    כמה שאלות:
    איפה ניתן להשיג בארץ "שמפו יבש"(DRY SHAMPOO)?
    שמעתי עליו המלצות מהללות מכל מיני בלוגרים/ספרים מארה"ב אבל נראה שעוד אין לו ממש נוכחות בארץ.
    חיפשתי ניו פארם וסופר פארם ללא כל הצלחה.
    בנוסף,האם הוא מתאים לשיער דק,עדין שמנוני?

שאלה נוספת,יש לי שיער דק ושמנוני (בעיקר בקרקפת).איך אני יכולה להגן עליו מנזקיו של מייבש השיער?
    אני עושה פן בממוצע פעם בשבוע (לפעמים יותר),אבל לא מחליקה את השיער עם מחליק/מסלסלת עם מסלסל.
    עם זאת,המוצר האחרון שניסיתי להגנה מפני נזקי חום של שוורצקופף,אותו שמתי על כל השיער פרט לשיער שנוגע בראש עצמו,הוא הותיר את השיער מעט "כבד" יותר מהרגיל,החומר הורגש על השיער והשיער אפילו נראה מעט כהה יותר (יש לי שיער בלונדיני).
    אשמח לכל המלצה.

חג שמח ושנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמפו יבש

הוספת תגובה

• הי אלינה

**
    01/10/2011

נקטר טרמיק של קרסטס יעזור לך להגן מפני חום הפן\ מחליק, הוא גם מגן מפני החום, וגם מזין את השיער דרך החום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אפשר להשיג אותו?

אלינה
    02/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכלי להשיג אותו במספרות, או

**
    02/10/2011

בחנויות שמוכרים למספרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמפו יבש - תגובה

זאב לוין
    02/10/2011

אני יכול להמליץ לך לנסות ספריי הגנה היי דפנישיון של קאדוס , ובנוסף ניתן לעשות טיפול למינציה לשיער - אשר עוטף את השיערה בשכבת מגן ושמחזיק עד 3 חודשים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו