מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסיכה לשיער יבששירי03/10/2011
בעקבות פתיחת תלתלים, צבע וכו', הפך שיערי יבש למדיי.
האם יש איזושהיא מסיכה שיכולה להחזיר לשיער את ה"חיות"?
או שעליי פשוט לגזור אותו ולהמתין לצמיחת שיער בריא יותר?
(אאלץ להמשיך לצבוע עקב שיער לבן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיכה לשיער יבש - תגובה
אלירן הרוש03/10/2011הי שירי
את שמה עוד תכשירים קרם לחות או משהו?
יש לי מסכה שפיתחתי מיוחדת לשער מתולתל ויבש יש שיטה להשתמשבמסכה !שיער יבש ומתולתל עדיף לחפוף כמה שפחות ולא להשתמש בקרם לחות הוא מיבש את השיער יותר !!
בעזרת המסכה שהיא גם מעצב וגם מטפל את יכולה להנות מהשיער יום יום אם תרצי הסבר יותר מפורט תוכלי ליצור קשר אם המספרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירי04/10/2011אכן לעיתים אני משתמשת עם קרם לחות כשהשיער לח.
דווקא אחרי חפיפה בשמפו ומרכך של פינוק השיער הופך נעים עם נפח וגמישות..
השיער שלי לא לגמרי מתולתל במצבו הטבעי (בהגדרה כן), אבל בגלל נפח מוגזם
החלטתי לעשות פתיחות תלתלים, וכעת אני שוקלת להניח לשיער מכך בגלל הנזקים שהוא
עשה לי, כולל מן קרחת בצורת שביל שהתפתחה לי בקודקוד :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)