שאלה פליז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה פליז
    בר
    12/10/2011

היי,
    יש לי שיער תלתלים די בריא ולא נפוח מידי.. הבעיה היא שהוא בקבוקים והייתי רוצה שיהיה יותר גלי.. האם אתם ממליצים על פתיחת תלתלים? אני מתלבטת בקשר לכך כי אני מפחדת שהשיער ייהרס וגם שמעתי תלונות על נשירת שיער לאחר פתיחת תלתלים..
    אשמח לשמוע את דעתכם,
    תודה רבה,
    בר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה פליז

הוספת תגובה

• הי בר-

**
    12/10/2011

לא תהיה בעיה אם לאחר ההחלקה תטפלי ותטפחי את השיער במוצרים טובים ואיכותיים כגון: מסכה טובה ואמפולה אחת לחודש , ושמפו ללא מלחים, ועדיף את המוצרים של קרסטס אז שיערך לא ינזק לאחר ההחלקה . ולכי לספר טוב ומקצועי שמומחה לפתיחת תלתלים והרבה יצאו מרוצות מהתוצאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

ב
    15/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה פליז - תגובה

זאב לוין
    16/10/2011

יכול להיות שבמקום פתיחת תלתלים היתי ממליץ לך לעבור דווקא סלסול - שידגיש את התלתלים לתלתלים יותר מסודרים וגם יוריד לך את הנפח . - פתיחת תלתלים זה גם אפשרות - אם את גרה במרכז היתי ממליץ לך להגיע אליי ליעוץ לראות את סוג השיער ולייעץ לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו