מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו אותייניקול16/10/2011
היי. אני בת 22 ומזה כ6 שני אני מוסיפה פסים לשיער בתדירות של כל 4-6 חודשים.
צבע השיער הטבעי שלי הוא שטני והשיער שלי מלא חזק ובריא.
מזה 3 חודשים אני רוצה לצבוע את השיער לבלונד פלטינה אבל חלק ממליצים לי לצבוע ושיהיה לי יפה וחלק אומרים שלא יתאים לי כי אני בהירה וזה רק יחוויר אותי.
גם אומר שחברה שלי שעובדת במספרה אמרה לי שלא אוכל לקבל את הצבע שאני רוצה מבלי לצבוע את השיער כמה פעמים.
אבקש לדעת איזו מהדעות הללו נכונה. לצבוע או לא. וגם באיזה חומר להשתמש מבלי לפגוע בשיער שלי. ועם מה לחפוף לאחר מכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו אותיי - תגובה
זאב לוין16/10/2011ניקול שלום , קודם כל מבחינת הטעם אינני יכול להמליץ אז אינני יודע איך את נראית , בשום פנים ואופן לא לנסות לעשות את התהליך בבית ! את עלולה ממש לפגוע בשיער - עלייך לגשת למעצב שיער מקצועי ומנוסה - התהליך שהוא יעשה לך זה הבהרת השיער ולאחר מכן שטיפה . ואין צורך לצבוע את השיער כמה פעמים , את תצאי פלטין תוך פעם אחת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)