טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
צבע השיער הטבעי שלי הוא חום כהה מאוד. לפני כשנה החלטתי לעשות גוונים בהירים (פלטין) על הטבעי. עד אז הייתי צובעת בסיס ועליו גוונים, אבל זה נראה מזעזע כשוצמח שורש. ביום שישי האחרון החלטתי שאני לא יכולה לראות יותר את הבסיס הכהה שלי והלכתי למספרה. שם הספר אמר שעשה לי שטיפה...שהבהירה לי את צבע הבסיס ב- 1/2-1 טון. הצבע עדיין כהה ונוטה לאדמומיות (עם ג'ינג'ון קל). אני רוצה צבע בהיר יותר, דומה לזה של אילנית לוי...איך אני עושה את זה בלי שיקפוץ לי הג'ינג'י? האם עשיתי טעות שעשיתי את השטיפה כי עכשיו צבע לא יבהיר צבע? האם על הטבעי צבע בהיר יותר היה נתפס? חשוב לציין שיש לי גן ג'ינג'י חזק מאוד.... אודה לעזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי,אם הצבע הטבעי שלך נוטה לגינגי אז את צריכה לעשות את זה רק בגוונים,כל צבע בהיר שתעשי הוא יעצר בגינגי. השטיפה טובה ועדיפה כך אפשר לשלוט על הגוון!! להבהיר את השורש זו גם אופציה אך זה לא כדאי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר