מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה פן? איתמר ? גדעון?לירז21/10/2011
אני עושה פן קבוע כל איזה 3 ימים היו לי 2 פנים של שוקי זיקרי בזה אחר זה פחות משנה הלך להם הגוף חימום!! לא מוכנה לקנות יותר!! חייבת פן חדש .. יש לי גם מחליק חדש מעולה!! אבל אין על פן עשיתי אצל דודה של בעלי לפני כמה ימים עם הפן של גדעון תוך 10 דקות פן חלק שלא נהרס לי גם לא אחרי יומיים... ובדרך כלל אני קמה גם אחרי פן של מספרה עם תלתלים בבוקר... אין לי שיער ליפה או מקורזל אבל הוא מתולתל והקצוות למטה עוד נותרו מההחלקה שעשיתי לפני שנתיים...רוצה פן טוב לעשות בכמה דקות וקל!! מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק יניב שושן!!!
=====22/10/2011קארוסו של יוניב שושן זה הפן הכי טוב שקיים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אבישג
**22/10/2011הפן הכי טוב שיש והכי חזק והכי מעולה ושכל הספרים הנחשבים משתמשים בו הוא של גדעון דגם- 3700 ,הוא בהרבה יותר חזק מאיתמר ויותר טוב בהרבה משל איתמר וזה בדוק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך זה?
לירז23/10/2011שאיתמר הרבה יותר יקר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישג-
**23/10/2011פעם הפן של איתמר היה נחשב הכי טוב, עכשיו כל הספרים עברו לפן של גדעון כי הוא יותר טוב, המנוע העוצמה של הפן של גדעון בהרבה יותר חזק משל איתמר, גם של איתמר הוא טוב אבל של גדעון קצת יותר...תלכי לחנות ותבדקי ותראי בעצמך שהעוצמה המנוע של הפן של גדעון יותר חזק משל איתמר. וזה שהפן של איתמר יותר יקר זה לא אומר שהוא יותר טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פן סיני...
=====24/10/2011טוב אבל סיני ומחזיק מעמד מקצועית בין 8-12 חודשים וזהו...לפח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדעון זה פן סיני...לא משהו בכלל!!!
=====24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לאיתמר דגם 4600 הפן החזק ביותר
מיטל15/10/2014רציתי לשתף את הבנות בקניה שלי
קניתי את הפן החדש של איתמר דגם 4600 {לאחר שהפן שלי נהרס}
את הפן קניתי בהמלצת חברה שקנתה ואמרה שהוא נהדר
ואכן הופתעתי מאוד הפן מעולה יש לי שיער ארוך וקשה להחלקה
הוא החליק את השיער בצורה מהירה ומושלמת
ממליצה בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)