שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוני
    22/10/2011

מה גורם בדרך כלל להתפצלות שיער?

יש בנות שאני מכירה, שאף פעם לא רואים אותם עם שיער ארוך, כי הוא נחתך. פשוט על הזמן אותו אורך או קצר יותר (תספורת) . האם זה נכון שיש לכל אחת ואחת חוץ מהגנטיקה כמובן "אורך חיים" - לאורך השערה? ז"א השיער לא יכול להארך יותר כי באורך המירבי הוא נחתך. יש דבר כזה?

בכל מה קרה זה קורה לי :) . לא מגיע לי יותר מקו החזיה, חשוב להדגיש - אני לא עושה פנים ומחליק ולא צובעת ולא החלקה.

מה הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הי רוני-

**
    23/10/2011

שיער יכול להתפצל מהסיבות: חוסר הזנה לשיער, שיער שלא מטופח במסכה ושמפו מתאים, יכול להתפצל מבריכה, משמש, סירוק לא נכון ואגרסיבי, ושיער כן אורך אבל הוא מתקצץ לבד אם השיער מפוצל ושרוף, לכן בשביל להאריך שיער צריך להקפיד לגזור קצוות ס"מ לפחות פעם בשלושה חודשים, ולטפח את השיער במוצרים איכותיים כגון:מסכה ואמפולה לשיער לפחות אחת לחודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רוני- - תגובה

זאב לוין
    03/11/2011

אכן יש אורך מקסימלי לשיער .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו