מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חינה שחורה עזרה דחופהרועי31/10/2011
צבעתי פעם אחת בחינה שחורה ויצא ממש שחור יפה ומבריק .......
אני גבר לא אישה. יש לי שיער לא הכי ארוך אבל רציתי רק להסתיר ספציפית שערות לבנות בודדות, אבל צבעתי את כל השיער כי זה מאוד דומה לגוון הטבעי שלי.
עכשיו צבעתי פעם שניה...ושמתי יותר מידי מים בחינה השחורה, וגם ערבבתי עם ביצה ותה. וכנראה בגלל ששמתי יותר מידי מים העיסה לא יצאה טוב.
וזה לא תפס לי בכלל, לא כיסה את הלבן. וסתם כזה ייבש לי את כל השיער ממש......יש משהו לשים כדי לרכך את השיער או שפשוט כדאי לגלח אותו שיגדל מחדש?
נראה לי שלהבא אני לא אשתמש בחינה שחורה...אולי רק בשטיפה שמפו של JUST FOR MEN?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חינה שחורה עזרה דחופה - תגובה
זאב לוין03/11/2011כדי להחזיר את השיער לקדמותו אני ממליץ על מסיכה טובה , אני ממליץ לך להבא לנסות לצבוע בצבע . ולא בחינה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ש03/11/2011היי לדעתל צבע של JUST FOR MEN עדיף?
מה שאני אוהב בחינה השחורה שהיא מחזיקה לאיזה חודש וחצי בלי לבן.
בצבע רגיל זה ייצא פחות יבש? ועל איזו מסכה אתה ממליץ? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)