חינה שחורה עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חינה שחורה עזרה דחופה
    רועי
    31/10/2011

צבעתי פעם אחת בחינה שחורה ויצא ממש שחור יפה ומבריק .......
    אני גבר לא אישה. יש לי שיער לא הכי ארוך אבל רציתי רק להסתיר ספציפית שערות לבנות בודדות, אבל צבעתי את כל השיער כי זה מאוד דומה לגוון הטבעי שלי.

עכשיו צבעתי פעם שניה...ושמתי יותר מידי מים בחינה השחורה, וגם ערבבתי עם ביצה ותה. וכנראה בגלל ששמתי יותר מידי מים העיסה לא יצאה טוב.
    וזה לא תפס לי בכלל, לא כיסה את הלבן. וסתם כזה ייבש לי את כל השיער ממש......יש משהו לשים כדי לרכך את השיער או שפשוט כדאי לגלח אותו שיגדל מחדש?
    נראה לי שלהבא אני לא אשתמש בחינה שחורה...אולי רק בשטיפה שמפו של JUST FOR MEN?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חינה שחורה עזרה דחופה

הוספת תגובה

• חינה שחורה עזרה דחופה - תגובה

זאב לוין
    03/11/2011

כדי להחזיר את השיער לקדמותו אני ממליץ על מסיכה טובה , אני ממליץ לך להבא לנסות לצבוע בצבע . ולא בחינה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ש
    03/11/2011

היי לדעתל צבע של JUST FOR MEN עדיף?
    מה שאני אוהב בחינה השחורה שהיא מחזיקה לאיזה חודש וחצי בלי לבן.
    בצבע רגיל זה ייצא פחות יבש? ועל איזו מסכה אתה ממליץ? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו