החלקה לשיער קצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה לשיער קצר
    משה
    05/11/2011

צהריים טובים.

אני מעוניין לעשות החלקה לשיער קצר -1 ס"מ-.
    יש לי שיער מתולתל-סקוצ'י, לא בטירוף, אבל מעיק כך שאני חייב להסתובב עם גלח תמידי ולא יכול להאריך את השיער מעבר לכך...

אשמח מאוד אם תינתן לי איזו אופציה לנסות משהו ולא לשלול מייד בשל השיער הקצר...

יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה לשיער קצר

הוספת תגובה

• החלקה לשיער קצר - תגובה

זאב לוין
    06/11/2011

אני ממליץ לך אם אתה רוצה לעשות החלקה לנסות ולגדל את השיער עד למצב של 5 סנטימטרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברגע שאני חוצה את מחסום הסנטימטר-

משה
    06/11/2011

סנטימטר וחצי, אני נראה כמו הומלס מוזנח, אז אתה מדבר איתי על חמישה...?! איך אני אגיע כך לעבודה? אין איזה טריק של ספרים יודעים דבר שתמורת תשלום יחוללו איזה פלא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי משה

**
    07/11/2011

סתם עצה - עדיף לך לעשות גלח זה יותר גברי מגבר שעושה החלקה , רואים שזה החלקה וזה לא נראה כל כך טוב ולא נראה טבעי.. וחוץ מזה תצטרך לטפל בשיער במוצרים כגון שמפו ללא מלחים ומסכה טובה לאחר ההחלקה .לא תוכל להכנס לים לבריכה.. רד מעניין ההחלקה עדיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו