נשירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה
    אביגיל
    07/11/2011

שלום,

אני בת שמונה עשרה ועד לפני כשנתיים הסתובבתי עם שיער ארוך, שהיה עבה. לפני כשנתיים הסתפרתי קצוץ ומאז אני מגדלת מחדש, והשיער שלי גדל בקצב מאוד מהיר, אך כבר כמה חודשים שאני שמה לב לנשירה מוגברת, ואני מרגישה שהנפח שלו הולך ונעשה דק. מה יכולות להיות הסיבות לכך?

ועוד שאלה: מהן השיטות השונות לטיפול בקצוות מפוצלים? מה יכולות להיות ההשלכות של אי טיפול בקצוות מפוצלים?

תודה רבה,
    אביגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה

הוספת תגובה

• הי אביגיל-

**
    08/11/2011

לכי לעשות בדיקות דם אולי חסר לך ויטמין, אם זו לא הסיבה אז גם לחץ נפשי גורם לנשירת שיער, ושאלת אם לא מטפלים בשיער מפוצל מה ההשלכות , אז אם לא מטפלים אז הפיצול מטפס לאורך כל השיער ואז כל השיער יהיה מפוצל לא רק בקצוות! ואז הוא גם עלול להתקצץ לבד , תגזרי כמה שיותר מהר את השיער המפוצל, ותסתפרי פעם בשלושה חודשים לפחות ס"מ ככה השיער יגדל בריא ויראה יפה יותר, הוא לא יהיה יותר מידי דק בקצוות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף-

**
    08/11/2011

אני ממליצה לך לקנות את האמפולות של קרסטס בשם - מסאג" אנרגטי , הוא עוצר את הנשירה ומחזק את השערה לבצלית [שורש] ולקנות את השפו נגד נשירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירה - תגובה

זאב לוין
    15/11/2011

קודם כל מפני שאת עוד בגיל שהוא סוף ההתבגרות יכול להיות ששיערך השתנה , לגבי נשירה זה גם נורמלי בתקופות מסוימות זה גם תלוי במה שאת אוכלת במזג האויר ובהורמונים , דבר ראשון גשי לעשות בדיקות דם לראות האם משהו שם מסביר את הנשירה . על מנת לטפל בקצוות מפוצלים צריך להקפיד להסתפר אחת לשלושה ארבעה חודשים - במידה ולא עושים זאת ההשלכות יהיו שהשיער ישבר ולא יהיה בריא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו