עזרה מהמומחים בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה מהמומחים בבקשה
    שרון
    12/11/2011

יש לי שער חלק ועבה , ועם זאת הוא גם נפוח
    אני רוצה להקנות לו מראה שער דק. אני יודעת שדילול אפשרי לצורך זה, אבל שמעתי שדילול עלול לגרום לנשירת שער ושזה מזיק, ולכן פסלתי אפשרות זו..

יש משהו אחר שניתן לעשות כדי שהשער יהיה דק וכך תרד הנפיחות והעובי ? אני בת 16 אם משנה.

תודה רבה!
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה מהמומחים בבקשה

הוספת תגובה

• מה נסגר....???

====
    12/11/2011

מה קשור דילול לנשירת שיער??? וממי שמעת דבר כזה...?תתרחקי ממנו מהר!!! ולכי לספר טוב שיעזור לך כאן זה לא המקום לקבל מידע שכזה!!!
    פשוט אין קשר בין דילול ונשירה זה הכל!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרון

**
    12/11/2011

שבוע טוב, לקרסטס יש סדרה שלמה בשם אולאו סלים , שמורידים את הנפח בצורה משמעותית בשיער!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה מהמומחים בבקשה - תגובה

אלירן הרוש
    13/11/2011

הי אן קשר בן דילול לנשירה ובכלל נשירה זה משהו שבא מבפנים!!

אבל דילול לשיער ארוך יכול ליגרום ליותר נפח מכוון שהשערות שדוללו מקפיצות את השיער וזה גורם ליותר נפח אם הזמן

אני היתי ממליץ לך על החלקה בשם סילק סטרייט שהיא מעולה להורדת נפח והיא לא יקרה במיוחד

וראיתי שמשהו המליץ על קרסטס זה גם טוב אבל אני לא חושב שזה יפתור את הבעיה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו