מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה מהמומחים בבקשהשרון12/11/2011
יש לי שער חלק ועבה , ועם זאת הוא גם נפוח
אני רוצה להקנות לו מראה שער דק. אני יודעת שדילול אפשרי לצורך זה, אבל שמעתי שדילול עלול לגרום לנשירת שער ושזה מזיק, ולכן פסלתי אפשרות זו..
יש משהו אחר שניתן לעשות כדי שהשער יהיה דק וכך תרד הנפיחות והעובי ? אני בת 16 אם משנה.
תודה רבה!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה נסגר....???
====12/11/2011מה קשור דילול לנשירת שיער??? וממי שמעת דבר כזה...?תתרחקי ממנו מהר!!! ולכי לספר טוב שיעזור לך כאן זה לא המקום לקבל מידע שכזה!!!
פשוט אין קשר בין דילול ונשירה זה הכל!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרון
**12/11/2011שבוע טוב, לקרסטס יש סדרה שלמה בשם אולאו סלים , שמורידים את הנפח בצורה משמעותית בשיער!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה מהמומחים בבקשה - תגובה
אלירן הרוש13/11/2011הי אן קשר בן דילול לנשירה ובכלל נשירה זה משהו שבא מבפנים!!
אבל דילול לשיער ארוך יכול ליגרום ליותר נפח מכוון שהשערות שדוללו מקפיצות את השיער וזה גורם ליותר נפח אם הזמן
אני היתי ממליץ לך על החלקה בשם סילק סטרייט שהיא מעולה להורדת נפח והיא לא יקרה במיוחד
וראיתי שמשהו המליץ על קרסטס זה גם טוב אבל אני לא חושב שזה יפתור את הבעיה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)