מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה לביתי הנערה המתבגרתאלינור13/11/2011
יש לי ילדה בת 13 עם שיער מטריף מהמם ! אבל ביתי מיתלוננת שקשה לה הוא נפוח מתולתל מאוד , ומתקווץ , והאמת שהיא שותה מרככים של הוואי הירוק , וקרמי שיער של נטורל פורמולה בקבוק ירוק והכתוביות בצהוב במרקם עם ג'ל , ובנוסף היא שמה מלא ג'ל שקוף , בקיצור מלא חומרים לא בריאים ....ואין לי ברירה היא מאוד רוצה חלק גולש שזה לא אפשרי כמו כל חברותיה שמעתתי על פתיחת תלתלים ? החלקה ? בעלי אומר לספר אותה ממש קצר עד לקו האוזנים הזויי ?? האם מישהו כן יכול להמצליץ לי משהו שיעזור אני ישלח גם תמונה של השיער..
מודה על העזרה ושבוע טוב לכולם
נ.ב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה לביתי הנערה המתבגרת - תגובה
אלירן הרוש13/11/2011הי
קודם כל לא היתי ממליץ על פתיחה תלתלים או החלקה כוון שהיא מאוד קטנה ולא היתי ממליץ לעשות שינויים בשיער בגיל כזה ! השיער משתנה ועדיף ללמד אותה לאהוב את השיער כמו שהוא!!
אני פיתחתי חומר מיוחד לתלתלים מעולה זו מסכה לתלתלים ללא שטיפה שמים באותה צורה כמו שאר הקרמים שהיא שמה! מאוד חשוב בתלתלים שהתספורת תהיה טובה ונכונה לשיער שלא היה נפח במקומות לא רצויים.
כדי שהשיער יראה יפה היא צריכה לחפוף כמה שפחות ! הסוד אם החומר שלי זה שאחרי שהיא חופפת פעמיים טוב טוב שמים על שיער רטוב את החומר בצורה אחידה ומשאירים כל בוקר לפני שהיא הולכת לבית הספר היא שותפת את השיער במקלחת המסכה נישטפת השיער נישאר נקי כאילו היא חפפה .ולאחר מיכן היא שמה מהמסכה כמו ביום הרשון ומיום ליום השער פחות נפוח והתלתלים מדהימים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)