מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףלינוי17/11/2011
אם יש לי קצוות שהם נורא שרופים .. בגלל שהייתי שנתיים שלוש עושה מחליקים באופן קבוע ואני רוצה להאריך את השיער וכמה שיותר מהר -כחצי שנה!!.. מה עדיף להפסיק עם המחליקים פשוט (משהו שכבר עשיתי ואני ללא מחליקים כבר חודש רצוף) ולחכות שהוא יארך? הוא אורך לאט לאט והוא ארך טיפה אבל יש כאלו שאומרים שהוא יארך וישבר כל פעם כי הוא חלש...... או שעדיף להסתפר ופשוט לא לעשות מחליקים במשך המון זמן והוא יארך בקצב מהיר מאוד????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לינוי-
**18/11/2011אם את רוצה להאריך את השיער את חייבת להסתפר , לגזור את כל השיער השרוף, זה נכון מה שאמרו לך שהוא יארך ויתקצץ לבד , עדיף להסתפר ואז להאריך, ואתן לך כמה טיפים בשביל להאריך את השיער- את צריכה לגזור קצוות אחת לשלושה חודשים לפחות ס"מ, לטפל ולטפח את השיער במוצרים טובים ואיכותיים כגון:מסכה +שמפו , ולשים אמפולה אחת לחודש, אני ממליצה לך לשים את השמפו והמסכה של קרסטס , הם המוצרים הכי טובים שיש, שבאמת עוזרים ומשקמים את השיער! ותראי עם המוצרים של קרסטס תוצאות כבר בשימוש הראשון! וכמובן תמנעי להשתמש במחליק, ואם כבר את עושה במחליק אז רק פעם בשבוע מבלי להעביר עליו אח"כ בהמשך השבוע, ושימי מגן חום מפני המחליק לפני , יש לקרסטס מגן חום מפני פן ומחליק בשם נקטר טרמיק הוא גם מגן מפני החום וגם מזין את השיער דרך החום.. מומלץ מאוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - תגובה
זאב לוין23/11/2011קודם כל אני ממליץ לספר קצוות באופן קבוע אחת ל 3 חודשים - במידה ואת משתמשת במחליק - חובה לשים ספריי הגנה מפני חום לפני השימוש ולהשתמש במחליק בעדינות - ז"א לא לעבור יותר מדי פעמים - לכוון חום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)