שיער ירוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער ירוק
    עמית כרמל
    18/11/2011

הצבע הטבעי שלי הוא חום דבש
    לפני כשנתיים החלטתי שאני רוצה להבהיר אותו,השתמשתי בsun in , בהתחלה היה בסדר,ואחרי כמה חודשים הוא היה ניראה מוזנח וחסר חיוניות (לא ממליצה לאף אחד!!!)
    מעל הsun in,כדי להיפתר ממנו,שמתי חינה שחורה פעמיים
    בהתחלה הצבע היה שחור,אבל אחרי כמה שטיפות התגלה על השיער צבע ירוק חזק !
    אחר כך,צבעתי את השיער בצבעים טבעיים פעמיים,שום דבר לא תפס.
    הלכתי לספרית,והסתפרתי קצר מאוד,וצבעתי לחום כהה
    בהתחלה תפס,ואחרי כמה שטיפות התגלה שוב הצבע הירוק,
    החלטתי שאני משקמת את השיער,כבר כמה חודשים שאני דואגת לו מאוד,שמה מסיכות,דואגת להסתפר כל כמה חודשים,ועושה את כל המאמצים כדי לשקם אותו
    הבעיה העיקרית היא שהשיער עדיין ירוק!!!
    מה אני אוכל לעשות כדי להיפתר מהצבע? יש איזה שהוא תכשיר? או אולי אפילו משהו בהישג יד?
    מה אני אוכל לעשות כדי לזרז את תהליך הצמיחה של השיער כדי להיפתר מהצבע הירוק ולחזור לצבע המקורי?
    אשמח מאוד אם תענו לי בהקדם! תודה רבה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער ירוק

הוספת תגובה

• תעשי מה שאני אומרת לך...

===
    19/11/2011

תצבעי לחום ותכניסי לצבע ס''מ צבע אדום ויעלם לך הצבע לתמיד!!! אדום שובר ירוק...
    תודות אח''כ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל ===

**
    28/12/2011

פה את מגיבה בלשון נקבה מה נסגר? את נכנס\ת בכינוי === אם מבחינת ידע את שווה גרוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחח כנס---

**
    30/12/2011

אתה ממש מבריק היום, השתנת נגד הרוח ?חחחחחחחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחלה ברק...

===
    31/12/2011

שמתי ג'ל של לוריאל ולא יצא משהו אז קניתי של פול מיטשל ויצא מבריק יותר...אם יש לך משהו למכור אז בשוק טירה בטוח יקנו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער ירוק - תגובה

זאב לוין
    23/11/2011

טיפלתי במקרים דומים מאוד לשלך - גם עם נפגעות חינה - אשמח מאוד אם תגיעי אליי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו