מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער ירוקעמית כרמל18/11/2011
הצבע הטבעי שלי הוא חום דבש
לפני כשנתיים החלטתי שאני רוצה להבהיר אותו,השתמשתי בsun in , בהתחלה היה בסדר,ואחרי כמה חודשים הוא היה ניראה מוזנח וחסר חיוניות (לא ממליצה לאף אחד!!!)
מעל הsun in,כדי להיפתר ממנו,שמתי חינה שחורה פעמיים
בהתחלה הצבע היה שחור,אבל אחרי כמה שטיפות התגלה על השיער צבע ירוק חזק !
אחר כך,צבעתי את השיער בצבעים טבעיים פעמיים,שום דבר לא תפס.
הלכתי לספרית,והסתפרתי קצר מאוד,וצבעתי לחום כהה
בהתחלה תפס,ואחרי כמה שטיפות התגלה שוב הצבע הירוק,
החלטתי שאני משקמת את השיער,כבר כמה חודשים שאני דואגת לו מאוד,שמה מסיכות,דואגת להסתפר כל כמה חודשים,ועושה את כל המאמצים כדי לשקם אותו
הבעיה העיקרית היא שהשיער עדיין ירוק!!!
מה אני אוכל לעשות כדי להיפתר מהצבע? יש איזה שהוא תכשיר? או אולי אפילו משהו בהישג יד?
מה אני אוכל לעשות כדי לזרז את תהליך הצמיחה של השיער כדי להיפתר מהצבע הירוק ולחזור לצבע המקורי?
אשמח מאוד אם תענו לי בהקדם! תודה רבה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי מה שאני אומרת לך...
===19/11/2011תצבעי לחום ותכניסי לצבע ס''מ צבע אדום ויעלם לך הצבע לתמיד!!! אדום שובר ירוק...
תודות אח''כ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל ===
**28/12/2011פה את מגיבה בלשון נקבה מה נסגר? את נכנס\ת בכינוי === אם מבחינת ידע את שווה גרוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח כנס---
**30/12/2011אתה ממש מבריק היום, השתנת נגד הרוח ?חחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה ברק...
===31/12/2011שמתי ג'ל של לוריאל ולא יצא משהו אז קניתי של פול מיטשל ויצא מבריק יותר...אם יש לך משהו למכור אז בשוק טירה בטוח יקנו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער ירוק - תגובה
זאב לוין23/11/2011טיפלתי במקרים דומים מאוד לשלך - גם עם נפגעות חינה - אשמח מאוד אם תגיעי אליי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)