מוצר לשיער פגום ויבש מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצר לשיער פגום ויבש מאוד
    ליאת
    19/11/2011

היי אני מחפשת מוצר לשיער שיעזור להחלים שיער יבש ופגום מאוד... אם יש צורך בתספורת (קצוות בלבד!) אסכים, אבל אני מחפשת בעקרון מוצר שיזין את השיער ויתן לו חיות מכיון שהוא מאוד מאוד יבש ויש לו קצוות מפוצלים.
    יש לציין שאני מבהירה את השיער בבית, על רוקאטן כרגע ומחליקה אותו מידי פעם. אין לי בעיה לרכוש מוצר יקר העיקר הוא בשבילי זה לטפל בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצר לשיער פגום ויבש מאוד

הוספת תגובה

• מוצר לשיער פגום ויבש מאוד - תגובה

אנג'לה טטרו
    20/11/2011

שלום לך ליאת
    ליאת בהחלט יש מסכה שיכולה לעזור וגם שמן של קרסטס לקצוות מפוצלים הייתי ממליצה לך לגשת למעצב שיער כדי שיבחן את השיער ויתן לך טיפל שמותאם לשיער שלך
    אם תוכלי לישלוח לי אזור שאת גרה אז אוכל להמליץ לך על מספרה קרובה באזור שעובדת אם קרסטס או שוורצקוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אנג'לה

ליאת
    20/11/2011

קודם כל תודה שחזרת אליי. אני נמצאת בפתח תקווה אבל אני יכולה להגיע לרמת גן, תל אביב איפה שאת חושבת שיהיה יותר טוב. דרך אגב יש לי מסיכה של קרסטס - age recharge בקופסא ירוקה בקושי מעילה לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו