טיפול קולוגן לשיער- מישהו מכיר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול קולוגן לשיער- מישהו מכיר?
    רחלי
    22/11/2011

לפני כמה שנים עשיתי החלקה יפאנית ויצא מדהים- יש לי שיער מלא עבה וגלי - הייתי מאושרת.

חזרתי לאותו ספר שאמר שאני חייבת לעשות טיפול קולוגן- זה משקם שיער- ומיישר. הייתי סקפטית. לא הזיז לשיער שלי בכלל.

השאלה היא כזו. האם מישהו מכיר את הטיפול? הוא אמר שיעשה לי החלקה יפאני עכשיו אבל אני פוחדת שזה יותר מידיד דברים על השיער וחוץ מיזה אני מניקה וגם לא רוצה שיעבור לתינוק.

לא מצאתי בשום מקום התייחסות לטיפול כזה, אשמח מאוד לתשובתכם והאם זהו טיפול מוכר על ידי משרד הבריאות ולא מסוכן.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול קולוגן לשיער- מישהו מכיר? - תגובה

זאב לוין
    23/11/2011

לי זה נשמע כמו החלקה ברזילאית - אשר אינה מאושרת ע"י משרד הבריאות -
    זה טיפול שמשקם ומיישר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה

רחלי
    23/11/2011

פשוט שמו לי על השיער עשו עם מגהץ ונשארתי 4 ימים עם זה. לא היה לזה שום ריח ובסופו של דבר לא החליק לי. נשמע ברזילאית? חוץ מזה, בכל מקרה האם הגיוני לעשות עכשיו החלקה יפאנית או להמתין איזה חצי שנה גם לבריאות וגם לשיער.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה - תגובה

זאב לוין
    23/11/2011

נשמע בדיוק כמו ברזילאית
    אני הייתי ממליץ לך לעשות טסט ליפנית ולראות איך השיער מגיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו