מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הארכת שיער.דנה29/11/2011
היי, יש לי מספר שאלות:
1. סיימתי לאחרונה טיפולים כימוטרפיים והשיער שלי מתחיל לגדול, רציתי לדעת עד איזה אורך אני יצטרך לחכות שהשיער יגדל על מנת שאני יוכל לבצע הארכת שיער-מאיזה אורך ניתן לבצע הארכת שיער?
2. האם הארכת שיער בכלל כדאית לעשות מכיוון שהשיער עבר טראומה
3. במידה וארכת שיער היא דבר אפשרי איזה שיטה הכי מתאימה לשיער שעבר כימוטרפיה? הלחמה, שיטת החרוזים או שיטה אחרת?
4. במידה ולא כדאי לעשות הארכת שיער האם יש קרם/גלולה או שיטה אחרת להגביר את קצב צמיחת השיער.
5.לאחר טיפול כימוטרפי באיזה קצב גדל השיער לחדש?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרייטלנגס.
===29/11/2011מאוד תלוי בכמות השיער אך התוספות הטובות ביותר הן של ''גרייטלנגס'' בהלחמה קרה ללא נזק לשיער כלל עם פטנט של חיבור מיזערי בעובי של דף נייר ובגודל של גפרור האדום...מומלץ במיוחד למקרים כמו שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה קטנה בנוגע לתשובה שלך
דנה30/11/2011היי תודה שעניתם לי, רציתי רק לדעת מאיזה אורך ניתן לבצע הלחמה קרה והאם יש מקום טוב ובטיחותי אשר תוכל להמליץ לי עליו כי אני מפחדת קצת כי שמעתי אנשים שאמרו שהלחמה גם תלשה להם את השיער המקורי שלהם ולמה הכוונה בפטנט שאמרת של חיבור מיזערי בעובי של דף נייר ובגודל של גפרור אדום.. תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
===30/11/2011שלום רב!
האורכים שניתן להשיג בגרייטלנגס הינם בן 40-70 ס''מ והפטנט הינו בחיבור עצמו שהינו עשוי משיער ומחובר לשיער באמצעות מכונה ייחודית ויקרה מאוד ובאמצעות פולסים החיבור נצמד לשיער ברמה הכי גבוהה וטיבעית וללא תחושה בשיער הטיבעי שלך. השיער באיכות הגבוהה ביותר וכל השיער הכללי מחובר באיכות ובבטיחות וללא כל נזק לשיער ללא דבקים וכל מיני שטויות שגורמים לתלישות ולנזקים אצל בעלי מקצוע לא מורשים...
אשמח לעזור אנא השאירי לי מייל ואצור עימך קשר לאדם המתאים ביותר באזור מגורייך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה רבה לך על תשובותיך
דנה30/11/2011המייל שלי הוא [email protected] ואני גרה באזור ת"א.
רק לגבי השאלה לא הבנת אותה כמו שצריך, התכונתי מאיזה אורך שיער (שלי) אני יכולה לבצע הלמחה קרה? הרי רק לאחרונה סיימתי את הטיפולים והשיער מתחיל לגדול ולכן הוא עוד קצר אז עד איזה אורך אני יצטרך לחכות עוד שהשיער שלי יגדל כדי לבצע את ההלחמה? תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה אם...
===03/12/2011שלום דנה ...
אפשר להתחיל להאריך את שיערך כדי שיראה טיבעי מלא וללא בעיה או פחד שמישהו יראה או ידע לפחות מ-10 ס''מ ומעלה אם את עונה לקריטריון זה אצור עימך קשר בשמחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן לסיום...
דנה03/12/2011אני עוד לא עונה על הקריטריון הזה ואשמח אם תוכל להשאיר לי במייל מקום בטוח בו אוכל לבצע את ההארכה כששערי יהיה באורך המתאים...ושאלה נוספת היא שהבנתי שאחרי טיפולים כימוטרפיים השיער גדל יותר חלש ודק ומכיוון שאני רוצה לבצע הלמחה חשוב לי שהשיער שלי יהיה חזק ובריא ולכן רציתי לדעת אם יש לך טיפול להמליץ לי על מוצרים כלשהם בין עם זה מסכה שמפו או דבר אחר...תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שעזרתי...
===04/12/2011שלחתי לך את המייל...מקווה שעזרתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)