מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שערליטל פרץ30/11/2011
היי ,קוראים לי ליטל אני בת21 ויש לי שער מתולתל בתקופה האחרונה יש לי נשירה מטורפת ממש תמיד הלכתי עם קוקו גבוה וצמוד אני לא יכולה ללכת עם פזור לא הרגשתי בנוח אני חופפת כמעט כול יום ויש לי נשירה מטורפת אני משתמשת בקרמים ותמיד הוא היה עבה ועכשיו התחלתי להרגיש שעשר מתחיל להיות לי ממש דליד אני לא יודעת למה הוא ניהיה לי ככה וזה ממש מדאיג אותי חשבתי לעשות החלקה אולי זה יעזור יש לכם יאוץ לעזור לי אני מאוד ישמח,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ליטל-
**30/11/2011קודם כל לא מומלץ לא לעשות החלקה שיש נשירת שיער חזקה,את צריכה לעשות בדיקות דם אולי חסר לך ויטמנים אולי חסר לך ברזל או אבץ ואם כן אז זו הסיבה שהשיער נושר, את יכולה לעצור את הנשירה בשמפו+אמפולות לשיער נגד נשירה.וכמובן לקחת ויטמנים אם חסר לך, ואל תעשי קוקו מתוח מאוד ,תאספי את השיער בצורה משוחררת על ידי גומיה או קליפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנשירה ליטל פרץ
חן30/11/2011כבר קבעתי תור להחלקה מה לעשותת לעשות תהחלקה או לאא לעשות ?
היא לי שער ממש כיאלו עבה אבל שאני עושה קוקו מתוח כיאלו אני מפזרת הוא ממש עבה כלאו ואחרי מקלחת הואא ממש ממש דקקק
האם כדי לעשת תחלקה או לא ?אשמח עם תענה לי בהקדם ההאפשריי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
**01/12/2011לא כדאי לעשות את ההחלקה מפני שאת סובלת מנשירה חזקה!!! הנשירה יכולה להחמיר יותר אחרי ההחלקה ,אני מציעה לך לבטל את התור ,וקחי בחשבון שאחרי ההחלקה השיער יראה קצת יותר דק ממה שהוא עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל - תגובה
זאב לוין04/12/2011אני ממליץ ללכת לעשות בדיקות דם במידה והכל תקין אני ממליץ על טיפות באלאנס סקאלפ של וולה SP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)